Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Vakuummaskine til opbevaring af grøntsager og frugt
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vakuummaskine

Vakuummaskine der holder dine grøntsager friske

Hvis du ønsker bruger venlige vakuummaskiner i god kvalitet så er du kommet til det rette sted. Vi danskere bliver mere og mere klare over vigtigheden af friske råvarer i vores kost. Samtidigt bliver vi påmindet om hvor vigtig køkken hygiejne er og hvor vigtigt det er at opbevare sine fødevarer rigtigt. Det er blandt andet derfor vi har tilføjet to af de bedste vakuummaskiner til vores produktsortiment. Du kan roligt kigge på vores vakuummaskiner vel vidende at du får dem til den billigste pris på markedet. Vi giver nemlig prisgaranti på vores produkter hvilket betyder at du ikke finder disse produkter til en billigere pris nogen steder. Og hvis du gør det, så matcher vi prisen. Og med vores 14 dages retur ret kan du uden besvær returnere produkterne hvis du ombestemmer dig.
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Friske råvarer i længere tid

Med vores vakuummaskiner kan du sikre dig at dine grøntsager og din frugt kan opbevares i meget længere tid og stadig bevare sin naturlige friskhed og naturlig farve. Faktisk vil dine grøntsager og frugt holde sig i op til 5 uger længere end frugt som ikke er vakuumpakket. Dette skyldes selvfølgelig den meget smarte automatiske system som vores Pro vakuummaskiner fra Gastroback som sikrer optimal vakuum pakning af dine råvarer. Med denne vakuummaskiner kan du meget nemt og sikkert pakke dine råvarer, fjerne ilten og lukke dine råvarer helt uden vanskeligheder. Og når luften forlader emballagen vil oxideringsprocessen forsinkes automatisk og dermed vil dine råvarer holde sig friske i længere tid. Hvis du vil fryse din frugt og grøntsager vil du med en vakuummaskine sikre dig at dine råvarer bevarer deres naturlige farve og samtidigt sikre at de ikke bliver udsat form frysebrand.
 
Vakuummaskine Plus fra Gastroback er endnu en meget brugervenlig og god vakuummaskine. Den er perfekt hvis du ønsker at marinere kød til madlavning eller hvis du ønsker at fryse dine råvarer. Med sine 1,6 kg er den nem at håndtere og arbejde med. Vakuum kammer er meget nem at tage af og rengøre.
 
Her kan du også købe vakuum poser hvis kvalitet også er i højsæde. Disse poser vil sikkert ikke nemt gå i stykker så du kan roligt arbejde med disse uden bekymringer. De findes i 20 x 30 cm og 25 x 40 cm poser så du kan emballere både små og større mængder råvarer. De er pakket i praktiske enheder af 50 poser i en rulle.