Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Vaffeljern - Køkken
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vaffeljern

Lav alles yndlingsdessert med et vaffeljern

Der er formentligt meget få mennesker som kan sige, at de ikke kan lide vafler. For vafler er en af de ting, som de allerfleste kan lide på grund af den dejlige, søde smag og den både bløde og sprøde konsistens. Den eneste grund til, at det ikke er helt så udbredt at lave vafler er, at der er mange, som ikke har et vaffeljern. For før man kan lave vafler er det nødvendigt at have et vaffeljern og har man ikke lige anskaffet sig sådan et så vil man ikke have mulighed for at lave vafler.


En af grundene til, at mange ikke køber et vaffeljern er, at netop vafler ofte er en ting, som man ikke laver så ofte, hvorfor nogle mener, at det kan være en stor ting at have stående, som man bruger så sjældent. Der er dog to grunde til, at man bør genoverveje denne grund til ikke at have et vaffeljern. For det første kan man slet og ret beslutte sig for at lave flere vafler. Og hvis det er noget man er interesseret i kan man også vælge at eksperimentere mere med vafler og lave vafler, som er sundere og som kan bruges til børnenes madpakker. Man kan for eksempel lave vafler med grahamsmel eller andre typer mel, som er mere grove end det klassiske hvedemel. Desuden kan man undlade at tage sukker i, men i stedet for spise vaflerne, som et slags alternativ til brød eller rugbrød. Så jo mere man får brugt sit vaffeljern vil man opleve, at man får mere for pengene når man køber det og man vil nyde, at man har det. En anden grund til, at man ikke bør tænke på pladsen når det kommer til overvejelser omkring at købe et vaffeljern er, at de findes i forskellige størrelser. Det er klart, at hvis man vælger at købe det allerstørste vaffeljern, så vil man opleve, at det vil være et problem når man skal gemme det væk igen. Men man behøver dog ikke at have et vaffeljern, der er så stort da man blot kan vælge at have et, som er væsentligt mindre. På den måde behøver det ikke så meget plads i skuffen eller skabet. For eksempel kan du her på siden finde et lille vaffeljern, som blot måler 20 cm, hvilket ikke kan siges at være meget. Og hvis man kun er sig selv eller måske to mennesker så vil denne størrelse være helt fin da man nok ikke vil lave flere vafler end til to-tre portioner, hvilket hurtigt er lavet.


Ønsker man at købe et større vaffeljern er der naturligvis også mulighed for dette her på siden. For man kan både finde vaffeljern som er gode at bruge i den professionelle restaurant eller til hjemmet, som har plads til at have et stort vaffeljern. Her kan du blandt andet finde et vaffeljern, som er i en dobbeltstørrelse, som gør, at du kan lave vafler væsentligt hurtigere end hvis du blot har ét, almindeligt vaffeljern. Du kan finde flere forskellige typer af dette vaffeljern, hvor der er plads til to styk vafler af gangen.


Det er forskelligt, hvorvidt man er til firkantede vafler eller til hjerteformede vafler. Hvad man foretrækker har formentligt meget at gøre med hvad man er vant til hjemmefra. For har man altid nydt vafler, som har den firkantede form med de store huller vil det formentligt være dette jern man bør bruge. Har man derimod altid været vant til at spise vafler, som er lavet i hjerteformen så er det nok sådan et vaffeljern man vil ønske. Det gode ved det firkantede vaffeljern er, at man kan vælge at lave toasts også. Desuden kan man sige, at det er mere oplagt til de belgiske vafler, som netop er kendt for den firkantede form og de dybe huller, hvor store mængder chokolade og soft ice kan finde vej.

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side