Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Stentøj - Tallerkener - Køkken
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Stentøj

Stentøj

Noget af det, som man finder i mange barer og mange køkkenet og restauranter er forskelligt stentøj, og man kan her hos Barlife finde nogle rigtigt flotte produkter i stentøj.

Find stentøj som både skål og fad

Uanset hvilket produkt du leder efter i stentøj, vil du højst sandsynligt finde det på Barlife hjemmeside. Dette skyldes, at vi har rigtigt mange ting i stentøj og dette er der skam en grund til. For det er sådan, at vi ved, at mange af vores kunder netop efterspørger stentøj. Dette gælder både de af vores kunder, som har egen bar, har en restaurant eller som bare er entusiastiske omkring det at lave mad. For skåle kan bruges til mange forskellige ting. Du kan for eksempel købe en skål i stentøj til din bar og bruge den til at have lime i. Det er sådan, at der i mange af de drinks, som der bliver lavet mange af, skal være lime da det er noget, som der generelt er i mange drinks. Mange tænker måske ikke over, at sådanne limeskiver bør opbevares lidt pænt, men med en skål i stentøj, så vil du kunne tilbyde dine kunder en lækkert serveret lime, og det vil de uden tvivl sætte rigtig stor pris på. En skål i stentøj kan også snildt bruges i et køkken og her er der også mange valgmuligheder. Blandt andet kan man købe en skål, som kan bruges til nachos, hvilket er en spise, som er meget moderne for tiden. Desuden kan man bruge en sådan genstand i stentøj til at spise morgenmad, hvilket er noget man gør hver dag, hvorfor det er en oplagt grund til at købe en skål. 


Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Meget stentøj kommer i flotte farver

For meget stentøj gælder det, at det kommer i mange forskellige farver. Blandt andet kan man finde stentøj, som har en lækker mørkeblå farve, hvilket ser godt ud til den brune og gullige farve, som flere genstande har. En anden farve, som man kan nyde er den helt dybblå, som også er utroligt smukt. I denne farve finder du både stentøj i form af kande, kop, tallerken og skål, hvilket alle er former for køkkenudstyr, som er gode og meget anvendelige. Du finder også andre produkter i stentøj, som er mere brunlige, hvilket også er en farve, som er meget populær her hos Barlife når det gælder forskellige typer stentøj.