Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Dudson - Tallerkener - Køkken
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Dudson

Dudson Tallerkener

Hvis der skal købe forskellige tallerkener og skåle til enten køkken, bar eller restaurant så har Dudson et stort udvalg, som man kan kaste sig over.
Med Dudson får du både granit og harvest
Mange af de produkter, som Dudson tilbyder adskiller sig fra hinanden, men har dog også meget til fælles. Noget af det, som alle produkterne har til fælles er, at de er smukke tallerkener og skåle, som er lavet i et lækkert og ’naturligt’ design. Blandt andet kan man finde typen Harvest, som også lever godt op til navnet. Grunden til, at denne serie inden for Dudson hedder Harvest er nemlig, at designet og den æstetisk, som serien er udtryk for er stærkt inspireret af høst. Dette kommer blandt andet til udtryk ved, at der på alle de produkter, som man kan finde fra denne serie er kornplanter på, hvilket netop leder tankerne hen på høst. Du kan få disse produkter fra serien i forskellige farver, og især er den olivenfarvede tallerken yderst populær. Der er også netop kommet et nyt skud på stammen, som er noget af en nyhed inden for Dudson produkterne, og her er tale om en brun tallerken, som ikke tidligere har været der i denne farve. En anden produktserie fra Dudson er Granit, som ligesom Harvest også består af forskellige tallerkner, skåle og serveringsgenstande.  Den har et lækkert, råt udtryk og passer godt sammen med mere afdæmpede genstande da den i sig selv har et stærkt udtryk, som næsten kan være lidt hårdt. Derfor kan man med fordel anvende disse genstande fra Dudson fra denne serie sammen med andre produkter fra andre serier.


Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Find også Dudson i twist

Udover de to ovennævnte yderst populære produktserier inden for Dudson, så finder man også den mere afdæmpede serie Dudson twist. Hvor mange af de andre serveringsartikler fra Dudson er kendetegnet ved at have stærke farver, så er denne serie lidt anderledes. Dette skyldes, at farven på de produkter, som laves inden for denne serie alle sammen er hvide, hvilket dermed er meget anderledes end andre produkter. For her er der hverken skåle og tallerkner, som er grønne, granitfarvede eller høstfarvede. Blandt andet fås en af de smukke Twist tallerkner i en lidt dyb skål, som er oplagt at bruge uanset om det er morgenmad, nachos eller pynt man skal bruge den til.