Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Cabo - Tallerkener - Køkken
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Cabo

Cabo Tallerkener

Hvis du ønsker at have ting i dit køkken, som skiller sig ud på den gode måde, så er genstandene fra Cabo et oplagt valg.
Skåle fra Cabo vil ses
Med Cabo kan du være sikker på, at folk vil bemærke dine skåle og tallerkner. For hvis du erhverver dig enten en skål eller en tallerken fra Cabo så vil folk uden tvivl sige noget til dig når de besøger dig fordi, at disse skåle og tallerkner er så unikke, at man ikke kan undgå at kunne lide dem. En ting, som går igen i mange af de produkter, som findes inden for denne Cabo serie er, at mange af genstandene er turkise eller blå. Og når det så er sagt så er det ikke sådan, at du kan regne med, at du køber en skål eller tallerken fra Cabo og så er den helt ensfarvet. For tværtimod er det sådan med de forskellige produkter fra Cabo, at de har nogle changerende farver, hvor man måske starter i det næsten gullige og bevæger sig over i en dyb blå eller dyb turkis. Og det er ikke kun selve farverne, som skiller sig ud fra mange andre produkter. For det er faktisk også selve mønstret på Cabo produkterne, som farverne er en del af, som skiller sig ud. For det går igen i mange af de produkter man finder fra Cabo, at der er et cirkelmønster, som både har mørke og lyse ringe, som er i forskellige farver. 


Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Uanset hvor du skal servere, kan du gøre det med Cabo

De flotte produkter fra Cabo kan sådan set nydes alle steder. For uanset om du står bag en bar og leder efter cocktailtilbehør, eller om du står i køkkenet og leder efter ting til dit køkken og stue så vil du formentligt finde det du leder efter, hvis du kigger produkterne fra Cabo igennem. For i baren vil de smukke ting fra Cabo give et friskt pust. Og i køkkenet vil de helt sikkert også give et friskt pust, især hvis man har mange hvide ting i sit køkken og måske endda også har hvide vægge. For der er ikke noget, som et produkt fra Cabo, som kan skille sig ud i ’stille’ omgivelser.