Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Tallerkener - Køkken
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Tallerkener

Tallerkener

Hvis du har noget spiseligt at servere går det ikke uden de rigtige serveringsartikler, så som tallerkener, som er intet mindre end et must, hvis du har tænkt dig at servere noget.

Med tallerkener kan alt serveres

Det er underordnet hvilken slags restauration du har, for hvis du har et sted, som serverer noget, som gæsterne kan spise, så er det meget vigtigt, at du sørger for, at du har tallerkener. Og her er det ikke nok blot at have et par tallerkener stående, for det er yderst vigtigt, at du rent faktisk har tallerkener nok da du kun på den måde kan komme til følge med det behov, som der er for de pågældende former for spise.

Fra høst til råt

Noget af det gode ved, at du lige netop er endt på Barlife siden er, at der er rig mulighed for at købe forskellige tallerkener, som er lavet i mange forskellige designs, så du kan uden tvivl finde lige præcis det design, som du bedst kan lide. Og det er sådan, at nogle af de tallerkener, som vi har her på siden, som er de mest populære det er de tallerkener, som er en del af den såkaldte ’harvest’ serie. Som navnet også ret eksplicit antyder så er de kendetegnede ved at have et design, som netop leder tankerne hen på høst. Det skyldes blandt andet, at der i disse tallerkener er en slags billeder eller antydninger af nogle kornblomster, og hvis der er noget, som minder en om høst så er det netop korn, som står og svajer i vinden. Og du kan få disse tallerkener i forskellige høstfarver, som jo netop er kendetegnet ved at være de typiske jordfarver, som man også ofte forbinder med efterår, da høsten også netop skal vise, at det nu er ved at blive efterår. Nogle af de farver, som du kan få disse harvest tallerkener i er olivenfarvet og brun. Begge farver har noget lyst brunt i sig, hvilket er med til at give dem et varmt look. Du kan få lignende skåle i nogle af de samme farver, også her hos Barlife, og de vil passe godt til disse tallerkener. Hos Barlife kan du også finde nogle tallerkener, som er lavet i et lidt mere råt design, og som ikke har de samme varme farver, som det er tilfældet for Harvest serien. Vi kan nemlig også tilbyde dig tallerkener, som er i jordfarver, hvor det blandt andet er sort, mørkegrønt og lysebrunt.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Tallerkener med sand og granit

Hos Barlife kan du naturligvis finde meget forskelligt køkkenudstyr , da det lige præcis er noget af det, som vi har et bredt udvalg af. Dette udstyr består både af forskellige køkkenmaskiner , men det består skam også af andre ting. Blandt andet består det af nogle smukke tallerkener, som vil pynte i dit køkken og på spisebordet når det er tid til det. Du kan finde tallerkener i serien ’Granit’, som har fået dette navn fordi, at materialet og farven netop er meget granit lignende. Det er grånistret, hvilket netop er noget som er moderne, og kanten på disse tallerkener er lidt brunlig, hvilket skaber en smuk kontrast til den lidt mere kolde, grå granitfarve. Find også vores store udvalg af tallerkener i serien ’Sand’, som også er blevet opkaldt efter den farve, som disse tallerkener har. Disse Sand tallerkener er en del af Evolution serien, og det er netop en serie, som mange af vores kunder er meget begejstrede for, hvilket vi tydeligt kan mærke i forhold til hvad folk køber mest af. At blandt de to slags tallerkener kan skabe et flot udtryk, hvilket der også er mange, som vælger at gøre, da de kan stå godt til hinanden.