Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Skærebræt - Køkken
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Skærebræt

Skær igennem med forskellige skærebrætter

I et køkken kommer man ikke udenom at man på tidspunkter vil få brug for at skære forskellige ting. Det skyldes, at det at skære ting ud er noget af det vigtigste i et køkken og selv hvis man blot laver lidt simpelt mad vil man formentligt få brug for et skærebræt. Her på siden kan vi tilbyde dig mange forskellige skærebrætter, således, at der med garanti er noget, som du kan bruge. Der er både typer, som er lavet af plastik og træ, hvilket har forskellige fordele.


De fleste mennesker har ofte brug for at skære brød i skiver, hvilket bliver grimt hvis man gør det direkte på køkkenbordet da det vil efterlade mærker herpå. Derimod vil man få stor gavn af et skærebræt, hvorpå man kan skære sit brød ud på en måde, som gør, at køkkenet ikke tager skade og så brødkrummerne ender et andet sted end på køkkenbordet og køkkengulvet. Et skærebræt, som vi kan tilbyde her på siden er ikke blot et skærebræt, men er også en brødkasse. For har man brug for at skære brød har man formentligt også brug for at opbevare brødet et sted og til det formål er en brødkasse helt ideel. Det er så smart, at selve skærebrættet er låget på den selvsamme brødkasse så du køber faktisk begge dele på én gang. Kasse og bræt er begge lavet i træ, hvilket er et lækkert materiale når det kommer til brød. Mere præcist er træet af typen ask, som netop er kendt for at være godt til køkken og interiør generelt. Du kan få kassen med skærebræt i forskellige størrelser, således, at du kan vælge det rette i forhold til hvor meget brød du har brug for at have opbevaret derhjemme.


Det er ikke altid nødvendigt at købe en brødkasse med dit skærebræt da du også kan købe skærebrætter, som fungerer i sig selv og som ikke har nogen ekstrafunktioner. Det kan være godt hvis du ofte skærer ting da det i så fald blot er et skærebræt du har brug for. Er det især til grøntsager og løg, at du har brug for et skærebræt kan det være en god ide at vælge et skærebræt, der er lavet af plastik. Det skyldes, at lugt og smag nemmere kan vaskes af på et plastikskærebræt end et der er lavet af træ. Her på siden finder du mange forskellige skærebræt der er lavet af materialet Polypropylen, hvilket man blot ville kalde plastik, hvis man ikke kender så meget til forskellige materialer. Det smarte ved disse skærebrætter er, at der er en lille kant rundt om, som opfanger kødsaft, grøntsagssaft og andre safter, som kommer fra det man skærer. Disse skærebrætter findes både i hvid og sort og man kan eventuelt vælge at have forskellige farver således, at man ved hvad man skærer på de forskellige skærebrætter.


Du finder også det mere klassiske skærebræt, der er lavet af træ, som mange af vores kunder bruger. Er du ude efter et skærebræt i en stor størrelse vil du blandt andet kunne finde rigtig gode skærebrætter blandt dem, der er lavet af træ. Der er dog også denne type træskærebræt i mindre størrelser, hvis man ikke har brug for et helt så stort et. det smarte ved dette skærebræt er, at der er en ramme udenom, som er skæv, hvilket gør, at saft og andre ting ryger ned til den ene side. Det er noget man sjældent ser, hvilket kan virke lidt mærkeligt, for det fungerer rigtig godt og er noget, som madlavningsentusiasten vil elske da det vil gøre hele madlavningsoplevelsen væsentligt bedre.

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side