Sifonflasker

Skal du forkæle dine gæster med en lækker Irish Coffee, så bør du aldrig anvende billig piskefløde på dåse. I stedet for kan du bruge din flødeskumssifon med rigtige flødeskumspatroner, til at lave den perfekte flødeskum som matcher den perfekte Irish Coffee. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. Sifonflaske Gourmet 1L ISI 1703 by ISI color Sort
  Sifonflaske Gourmet 1L ISI
  839,00 kr.
 2. Sifonflaske 1ltr ISI 1730 by ISI color Sort
  Sifonflaske 1ltr ISI
  669,00 kr.
 3. Sifonflaske Gourmet 0,5L ISI 1603 by ISI color Sort
  Sifonflaske Gourmet 0,5L ISI
  749,00 kr.
 4. Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI 1403 by ISI color Sort
  Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI
  759,00 kr.
 5. Sifonflaske 0.5ltr ISI 1630 by ISI color Sort
  Sifonflaske 0.5ltr ISI
  929,00 kr.
 6. Nitro Whip Sifon 1790 by ISI color Sort
  Nitro Whip Sifon
  999,00 kr.
 7. Destino Sifon - Rustfrit stål (1,0l) 55243210 by NON BRAND color Sort
  Destino Sifon - Rustfrit stål (1,0l)
  679,00 kr.
Stigende orden

Alsidig anvendelighed er et af de primære kendetegn, som enhver god sifonflaske skal have. Sifonflasken hører sig til hos konditoriet og hos den velassorterede restauration og selvom det ofte antages, at en sifon blot tilhører bageriet, så er det vigtigt at forstå, at en sifon flaske er mindst lige så vigtig, når der skal trylles i baren.

Hvordan virker en sifonflaske?

Hele ideen med at anvende sifonflasken er ønsket om at ændre en væskes struktur ved at tilføre den luft. Du kender det sikkert allerede fra sodastream-konceptet, hvor gasarten CO2 opløses i vand og giver den en syrlig boblende struktur, som er kendetegnet ved sodavand og danskvand. Mens CO2 opløses bedre i vand, så anvendes i stedet gasarten N2O, når der skal laves flødeskum. Den store forskel på de 2 gasarter er, at CO2 er lettere opløseligt i vand og så sætter den også et syrligt aftryk. Når du bruger N2O patroner, er der tale om en neutral gasart, der ikke afgiver nogen særlig smag til fløden i sifonflasken.

 1. Hæld den ønskede væske ned i din chiffonflaske og luk den tæt.

 2. Tilføj sifon patroner til din chiffon flaske (1-3 patroner alt efter hvilket resultat du ønsker)

 3. Når du vil have væsken ud af beholderen, skal du først ryste den omhyggeligt, sådan gasen fordeles jævnt Når du trykker på dispenseren, skal flasken helst holdes i en lodret position, for at bevare det rette tryk, som sikrer at N2O gasarten ikke blot siver ud af sifonflasken, men bliver indkapslet i det udpressede flødeskum.

Sifonflaske til flødeskum

Ønsker du den helt perfekte flødeskum til din varme drink, så kan du med stor fordel anvende en flødeskums sifon. Hele ideen med flødesifonen, er at lave flødeskum uden at du skal piske den i hånden, eller hive håndmixeren frem. Det er i særdeleshed praktisk, når du skal dekorere bagværk eller drinks med flødeskum. En af de helt store fordele ved sifonen er at du kan hælde fløden direkte i flasken for derefter at sætte den i køleskabet. Fløden bliver ikke dårlig, og du kan bruge sifonen, når du har lyst.

Når du skal have flødeskummet ud af sifonen, skal du blot give dispenseren et let tryk, og du kan derfor nemt disponerer den mængde fløde, du har brug for. Det er nemt at få den mængde flødeskum man ønsker, ved et let tryk For at flødeskummet bliver dannet, skal du indsætte de såkaldte flødeskumspatroner i sifonen, som giver fløden den rette tekstur og konsistens, når den trykkes ud gennem sifonflasken.

Går der længere tid mellem du bruger din sifonflaske, skal du huske at trykke en lille smule flødeskum ud, inden du bruger det i maden eller i din drik. Der kan nemlig sidde en lille smule overskydende flødeskum i flødeskumssprøjten. Du kan finde sifonflasker i forskellige størrelser, alt efter hvor meget flødeskum du skal bruge.

Sifonflaske til sodastream

Ønsker du at lave din egen sodavand eller danskvand, kan sifonflasken på samme vis benyttes til dette formål. Du kender det sikkert under sodastream konceptet, og du har dermed din helt egen danskvand maskine. For at tilsætte vandet den velkendte sprudlende karakter er det påkrævet at du isætter en sodastream patron. En patron til sodastream er i bund og grund en gaskapsel, som indeholder gasarten CO2, som vi alle kender som bruset i sodavand og danskvand.

Vil du gerne eksperimentere med sammenkoblingen af at bruge en gaspatron til sodastream med forskellige drikke, kan du forsøge dig med forskellige juice, saft eller andre drikkevarer, som du kan pifte op med sprudlende bobler.

SIFONFLASKE TIL BAREN

Det er ikke kun til de lækre desserter, at en sifonflaskeer god at have ved hånden. Skal du lave varm chokolade med flødeskum, er den hurtig og nem at anvende. Du får altid den bedste smag, når du bruger rigtig fløde og ønsker du at tilføre en særlig smag, kan du uden problem tilsætte din ønskede nuance i fløden, inden du hælder den i sifonflasken. F.eks. kunne det være varm chokolade, med et twist af skovbær i flødeskummen. Kun fantasien sætter grænserne, men hvis du ønsker at give flødeskummen et pift, er det vigtigt, at du bruger ekstrakter eller koncentrater. Bruges der for meget væske, som ikke er fløde, kan det påvirke resultatet af din flødeskum.

Den store klassiker hvor sifonflasken kommer til sin ret, er ved den famøse Irish Coffee. Rigtig flødeskum sætter prikken over i’et og vil du eksperimentere lidt, så prøv at tilsætte en smule kaffeekstrakt til fløden. Dine gæster vil elske det.

Sifonflaske til varme væsker

Det er ikke kun til flødeskum, at sifonen er god at have. Flere af de modeller, vi forhandler her hos BarLife, kan også anvendes til varme væsker. Vil du f.eks. lave en bearnaise skum, er det muligt at hælde hele sovsen over i sifonflasken, så den bliver til en bearnaise sifon. Lad den stå i et varmt vandbad, hvis ikke skummet skal bruges med det samme. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad en sifon kan bruges til i køkkenet. Hver dog opmærksom på, om den sifonflaske du bruger, kan holde til varme væsker. Bruger du en sifon, der ikke er tilegnet dette formål, risikerer du at ødelægge sifonens pakninger.

VÆLG EN SIFON PAKKE

Ønsker du at bringe din indre konditor frem i køkkenet, og kan du lide at eksperimentere, så er det en ide at vælge en pakkeløsning. Vi forhandler flere pakker med alt det, som du skal bruge til at lave den helt perfekte flødeskum. I pakkerne er der naturligvis en sifonflaske, patroner og andet lækkert tilbehør, som du skal bruge til at kreere de lækreste ting i køkkenet, som f.eks. forskellige mundstykker, som giver din flødeskum en flot finish.

Skal dine sifonflaske stå fremme, er det vigtigt, at den ser flot ud. Vi har flere modeller i rustfrit stål eller i børstet aluminium. Vælger du at købe en pakke, medfølger der patroner. Køber du en sifon for sig selv, så husk at købe patroner ved siden af. Du kan finde patroner til sifonflasker her.

Sifonflaskerne fra iSi

Det er praktisk talt umuligt ikke at komme omkring iSi, når vi snakker om sifoner og flødeskumssprøjter. Og den opmærksomme elev vil nok også hurtigt gennemskue, at størstedelen af de sifoner, som vi har i vores sortiment, kommer fra netop østrigske iSi.

Vi har med en ISO-certificeret virksomhed at gøre, hvilket i bund og grund betyder, at sikkerheden er helt i top, når du anvender deres produkter.

Uanset om du er på jagt efter en sifonflaske i forbindelse med din profession, eller om det er hjem til privaten, så producerer iSi specificerede sifonflasker, som tjener begge formål. Du kan altså med en lækker kvalitetssifon gøre dig nogle gastronomiske udfoldelser ganske nemt.

Efterhånden er der ikke den type væske, som ikke kan hældes i en sifon, for så at komme ud på den anden side i form af lækkert skum.

Disse krav imødekommer iSi til perfektion, hvilket har medført at en flødeskumssifon i dag er langt mere end det. Hvis ikke du allerede har adopteret bearnaiseskum eller tilsvarende saucer, så er det blot et spørgsmål om tid, før det sker.

Heldigvis har iSi været så gavmilde at samle mange forskellige opskrifter og anvendelsesmuligheder i deres store inspirationsbog. Så kan du altid læse mere om de mange muligheder, som du står overfor i samspil med din sifonflaske.

Sifonflaske inspiration

Søger du efter inspiration til, hvordan du bruger din sifon til forskellige opskrifter, finder du her hos BarLife en bog med sifon opskrifter, som indeholder sifonflaske opskrifter til både drinks,madlavning og dessert. Du vil i højere grad blive velinformeret om brugen af en sifon patron, forskellen på de forskellige sifoner, samt hvor og hvornår forskellige typer sifonflasker kan bruges. Bliv inspireret til hvordan du kan bruge en sifonflaske til madlavning eller som tilbehør til dine drinks med de mange forskellige opskrifter til sifonflaske, som bogen indeholder.

Her hos BarLife har vi et stort udvalg af diverse sifonflasker, til både madlavning, desserter og drinks. Står du og mangler patroner til din sifonflaske, kan du også altid finde dem hos os. Vi har regelmæssigt gode tilbud på sifonflasker og er altid behjælpelig med kompetent rådgivning når du skal købe din næste sifonflaske.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna