Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Serveringsbræt - Alt til din servering hos Barlife.dk
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Serveringsartikler

Serveringsartikler

Hos Barlife.dk tilbyder vi et bredt udvalg af serveringsartikler, uanset om det er til mad eller drikke. Sortimentet byder på alt fra serveringsbakker, serveringsbræt og serveringssæt. Disse er egnede hvad enten det er til privat brug, på caféen eller i baren – sortimentet byder på muligheder til alle.
Søger du serveringsbræt til caféen eller restauranten, finder du med garanti hvad du søger hos barlife.dk. Vores sortiment byder på serveringsbræt i flere størrelser og afskygninger. Disse er egnede til fx servering af plankebøffer, da de er i træ og tåler opvarmning. Men også egnede til brunchbordet, til brød, frugt og grøntsager.
Ligeledes tilbyder vi en række forskellige serveringsbakker. Både almindelige bakker, men også bakker med høj kant egnet til baren der serverer drinks og shots m.v. der kan skvulpe over.
Disse findes i flere farver og materialer, således at der er en bakke til ethvert behov.
Vores udvalg af serveringssæt byder også på en udsøgt række af muligheder. Blandt andet det flotte og luksuriøse Irish coffee serveringssæt, der indeholder alt det nødvendige til en god irsk kaffe. Servér med smukke glas og flot tilbehør i rustfrit stål. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, til at forberede den perfekte irske kaffe!
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side