Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Rivejern - Køkken
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Rivejern

Find rivejern til enhver smag

Der er visse ting, som ethvert køkken bør have for at kunne kalde sig selv et køkken. Der er naturligvis ting som knive, gafler, tallerkener, glas, gryder og pander, men der er også en anden ting, som skal til. Et rivejern er noget af det vigtigste basisinventar i et køkken og derfor kan man lige så godt gøre sig selv den tjeneste at købe et rigtig godt et af slagsen. For på den måde kan man være sikker på, at man vil have dette rivejern i rigtig mange år frem.


Her på siden har vi mange forskellige rivejern, så de fleste vil opleve, at de nok skal finde et, som de kan lide. Vi har forskellige former, forskellige slags og rivejern med forskellige funktioner. Et af de rivejern vi har et de populære Microplane, som flere og flere er begyndt at købe. Der er tale om et amerikansk mærke, som meget hurtigt har vundet frem i resten af verden også, hvilket der er en grund til. Microplane rivejern er yderst holdbare og så er de så gennemtestede, at man kan være sikker på, at de er rare at bruge og opfylder alle de behov man har til et givent rivejern. Her på siden finder du blandt andet et rivejern af denne slags, som kan holdes i den ene hånd og kan vendes mod det sted man river. Det er både smart og nemt og det kan være rigtig rart, hvis man for eksempel skal rive noget ned i en gryde eller en skål. Det kan være, at man river hvidløg, citronskal eller noget helt andet og her er et af de større, mere klassiske rivejern ikke helt så praktiske. Du kan også finde dette ‘hånd’-rivejern fra et andet mærke, som kaldes Razortech. Her er der tale om et mærke, som laver rivejern i den samme form, men som dog adskiller sig meget ved at have forskellige grader af grovhed. Du kan nemlig både finde det helt fine rivejern samtidig med, at du kan finde det mere grove rivejern, og endda kan du finde et rivejern, som har begge dele.


Er du mere interesseret i et klassisk rivejern er dette naturligvis også noget, som du kan finde her på siden og her er der igen tale om det gode mærke Razortech. De har nemlig udviklet et rivejern, som har to sider og som er formet som en slags trekant. Det betyder, at det du river kan komme ud fra begge sider, hvilket er praktisk. Mange har formentligt oplevet at have brugt det klassiske rivejern, som har fire sider og ofte bliver der for trængt under rivejernet og man er tvunget til at løfte det således, at det revne indhold kan komme ud. Det er netop det gode ved dette rivejern, da man har taget højde for denne situation. Her kan du bare rive derudaf og du behøver på intet tidspunkt at løfte rivejernet. En anden rigtig god ting ved dette rivejern er, at det har en god, ergonomisk holdemekanisme, som gør, at din hånd er behageligt placeret på toppen af rivejernet. Mange oplever, at et rivejern kan fylde meget da der er så meget luft i det. Men det føromtalte rivejern fra Razortech kan klappes sammen således, at det fylder meget mindre. Dette er rigtig praktisk i et mindre køkken, hvor al plads er vigtig.


På siden kan du også finde et tromle rivejern, som er rigtig godt hvis du har mange ting du skal rive. Hvis du for eksempel skal lave en ordentlig portion grøntsagsfrikadeller har du formentligt både kartofler, gulerødder, porrer, selleri og andet, som skal rives og hertil er et tromlerivejern rigtig godt. Det er også mindre trættende da du ikke skal bruge så meget energi på at rive, som du skal når der er tale om et klassisk rivejern, hvor du skal klare hele arbejdet.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side