Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Køkkenservice

Køkkenservice - sæt præg på din anretning 

Det siges at køkken service og anretnings detaljer altid sætter prikken over ethvert middagsselskab. Det er derfor at vi hos barlife.dk har valgt at sætte meget stor fokus på denne produkt kategori. De køkken service produkter som du kan finde på vores hjemmeside er valgt med stor omhu og selvfølgeligt med kvalitet for øjet. Nøje overvejelser er blevet gjort med hensyn til produkternes design, men selvfølgelig også med hensyn til produkternes brugervenlighed både før, under og efter middagen. Så uanset om du er på udkig efter en serverings bræt, gryde eller andet så kan du være sikker på at du hos os får produkter af bedste kvalitet, samt Danmarks billigste pris. Vi giver pris garanti på samtlige vores produkter og en 14 dages retur ret som sikrer at du godt kan sende produkterne tilbage i tilfælde at du imod forventning ombestemmer dig.
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Anret med stil

Til enhver middagsselskab er anretning vigtig og jo flottere den er desto bedre er det selvfølgelig. Derfor kan vi stærkt anbefale vores serverings brætte som findes i forskellige trætyper og forskellige former. Hvis du gerne vil servere lækker tappas, kan du med fordel gøre det på vores serveringsbræt som er lavet af akacietræ. Med dens aflangede ovale form er der plads til flere forskellige tappas samt en dip skål. Vi tilbyder også større bræt som leveres med en dip skål hvor der er plads til endnu mere mad og lækker forret. Hvis du ønsker at servere en desert på en flot og stilfuld træbræt så hav vi en som leveres med tre flotte hvide skåle.
 

Når maden skal smage ekstra godt

Hvis du virkelig vil forkæle dine smagsløg og tilbyde dine gæster en middag ud over det sædvanlige så skal middagen forberedes i en ordentligt gryde. Med vores keramiske gryder kan du være sikker på at al saften, smagen og og den lækre duft forbliver i gryden og optages af dine fantastiske middagsretter. Og uanset hvor stort et selskab som kommer på besøg så har vi gryden som er stor nok. Vores Utopia keramiske gryde egner sig til en mindre middagsret, mens vores store Utopia gryde samt 66cl Utopis gryde egner sig til de helt store retter. Med disse kan du være sikker på at middagen bliver et hit. Desuden tilbyder vi flere serveringsbræt som kan bruges til at servere både middage, wok retter og andre spændende ting. Det er kun fantasien som sætter grænser.