Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Køkkenmaskiner til baren, restauranten eller dit eget køkken
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner til barer, restauranter og storkøkkener 

Enhver kok, uanset om der er tale om en professionel eller en husmor, eller far for den sags skyld, har brug for en eller flere køkkenmaskiner. De gør livet nemmere, madlavning sjovere og selvfølgeligt også hurtigere. Derfor har vi valgt at samle stort set alle tænkelige former for køkkenmaskiner et sted så du kan finde lige præcist det du har brug for på en og samme sted. Du kan roligt kigge vore køkkenmaskine kategori igennem velvidende at det er produkter af højeste kvalitet der er præsenteret og at du kan få dem til Danmarks billigste pris da vi giver pris garanti på alle vores varer.
 
Gastroback - køkkenmaskiner til dig
Vi har en bred portefølje af Gastroback køkkenmaskiner som er kendetegnet ved deres kvalitet og flotte design. Men der er meget mere at komme efter. Samtlige Gastroback maskiner er meget brugervenlige og praktiske. Uanset om du har brug for en røremaskiner eller et fondue sæt så kan du finde dem her. De flotte vaffel maskiner og pandekage maskiner vil pryde dit køkken uanset om de er i brug eller ej. Og de flotte elkedler er ikke alene hurtige til at koge vandet, men de er fantastisk flotte at se på mens de gør det. Til den professionelle kok eller blot en husmor som gerne vil have hakket kød af bedste kvalitet, har vi hele to kødhakkere at vælge i mellem. Kødhakker plus som er en ordentlig maskine til hverdags brug og Kødhakker Pro M som er den professionelle udgave, men som også sagtens kan bruges hjemme.  
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
 
Espressions - moderne kant til din køkken
Vi tilbyder også Espressions elkedler som er lavet i de flotteste designs med minimalistiske træk og elegant design. Vi har både en elkedel på 1,5 liter og en større version på 1,8 liter. Uanset hvilken du vælger vil du ikke fortryde det, da de begge er uhyre hurtige til at koge vandet og vil pynte dit køkken. Med Espressions multifunktionel grill kan du nemt og hurtigt forberede lækkert grillet mad uanset vejret udenfor. Som alt andet Espressions udstyr er denne multifunktionelle gril ikke alene flot, men også meget praktisk hvilket betyder, at du kan forberede fisk, grøntsager eller en lækker panini på ingen tid. Og når det hele er overstået kan den nemt renses og gøres klar til den næste grill-tur.