Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Gasbrænder - Køkken
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Gasbrænder

Lav lækker creme brulée med god gasbrænder

Mange mennesker har af mærkelige årsager en formodning om, at det at lave creme brulée er en svær ting, som kræver rigtig meget. Intet kunne være længere fra sandheden. For har man det rette udstyr er det næsten umuligt at lave en creme brulée forkert. Det vigtigste du skal have er en god gasbrænder og så kan du ellers bare gå i gang med at lave de lækreste creme bruleer. Her på siden kan du få rigtig stor hjælp til at finde en god gasbrænder, som du nok skal blive rigtig glad for.


Det du især skal kigge meget grundigt efter når du er på udkig efter en gasbrænder det er hvorvidt gasbrænderen er nem at slukke. For når først du er færdig med at flambere så vil du være meget interesseret i, at du med det samme kan slukke den uden at skulle bruge en langsom og svær mekanisme. Det er noget af det, som de gasbrændere her på siden har til fælles. For du skal ikke bruge mange sekunder på at få gasbrænderen slukket og slippe fri for ilden. For når det kommer til genstand med ild er det klart, at sikkerhed altid bør være det allervigtigste, hvilket vi har stor respekt for.


En anden ting, som skal fungere godt det er grebet på gasbrænderen. For der hvor du holder om gasbrænderen er også et rigtig vigtigt sted, hvor du ønsker at det skal være behageligt. Det er meget forskelligt hvordan gasbrændere er formet ved skaftet så det bedste du kan gøre er, at kigge lidt omkring og i bedste fald føle dig frem. For nogle gasbrændere har et helt lige skaft, som går lige op og ned og som derfor er meget simpelt. Andre har derimod på en helt anden måde formet skaftet på en måde så det passer til din hånd. Der er både nogle, som kan lide det sidste og det første og det er meget individuelt hvad man er til.


Noget andet, som man også bør være opmærksom på når man køber en gasbrænder det er at man har gas nok. For det går ikke, at man kommer til at stå der og har flamberet halvdelen af desserten og pludseligt mangler gas til resten. Derfor bør man altid sørge for at købe godt med gas således, at man har nok til hvis man pludseligt får spontant lyst til at flambere noget.


Det mest oplagte at lave med en gasbrænder er naturligvis creme brulée, hvilket da også er det som størstedelen af vores kunder bruger gasbrænderen til. Der er dog også mange andre desserter, som kræver en flambering, men som ikke er helt lige så udbredte. Blandt andet er der rigtig mange, som laver pandekager med banan og karamel, som de flamberer på en måde, så det bliver karamelliseret og får den skønneste smag. Du kan dog også sagtens lave den samme ret, men uden pandekager. Rigtig mange mennesker kan rigtig godt lide retten flamberede bananer, som da også er noget, som smager unikt og dejligt. Og igen er det en rigtig nem dessert at lave. Det eneste du skal gøre er blot at strø sukker ud over bananerne, og hvis du er til kanel kan du også strø noget af dette hen over bananerne. Dernæst skal du have fat i din gasbrænder og så kan du ellers flambere bananerne indtil de er karamelliserede og smager på den helt rigtige måde. Generelt gælder det, at du blot kan eksperimentere og gøre dig dine egne erfaringer. For det er flere ting end man lige tror, som kan flamberes og den bedste måde at finde ud af det på er ved at tage din gasbrænder i hånden og begynder at flambere derudaf.

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
 • Gasbrænder

  Gasbrænder

  Pris: 299,00 DKK

  Specialpris: 199,00 DKK

  Prisgaranti

 • Gasbrænder Safety Pro

  Gasbrænder Safety Pro

  Pris: 399,00 DKK

  Specialpris: 349,00 DKK

  Prisgaranti

 • Gasbrænder Safety Home

  Gasbrænder Safety Home

  Pris: 169,00 DKK

  Specialpris: 149,00 DKK

  Prisgaranti

 • Gasbrænder Mega Touch

  Gasbrænder Mega Touch

  Pris: 369,00 DKK

  Specialpris: 299,00 DKK

  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side