Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Elkedler - find elkedlen til baren eller restauranten
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Elkedel

Elkedel

Vores sortiment byder også på et udsøgt udvalg af elkedler. Alle af super kvalitet og alle designet i rustfrit stål.
En elkedel er et fantastisk redskab i enhver restaurant, café eller bar. Med en elkedel har du kogt vand på et øjeblik og kan lave varme drikke eller skolde genstande der skal steriliseres. De fås i helt op til 1,8 liter og koger alle dit vand på få øjeblikke.
Sortimentet hos barlife.dk byder som med vores andre produkter, på elkedler i flere forskellige prisklasser. Prisen afspejler naturligvis kvaliteten, funktionerne og kogehastigheden, men fælles for alle vores elkedler er kvalitet.
Den dyreste i flokken er vores Espressions multielkedel på 1,8 liter, i rustfrit stål og med 5 temperatur indstillinger. Denne kan varme dit vand i temperaturer mellem 80°C og 100°C, samt den har en funktion der kan holde vandet varmt. Den smarte ”ledningsfri” base er udstyret med et LCD-display, hvorpå det fremgår hvor varmt dit vand vil blive og hvornår det er færdigt. Låget betjenes almindeligvis via elkedlens håndtag. Designet er en flot og moderne kombination af børstet og poleret stål. Det er altså en elkedel med en masse lækre funktioner og særligt velegnet til restaurationer og caféer.
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side