Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Bestik - Køkken
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Bestik

Vælg det utraditionelle bestik

Når det kommer til bestik kan man meget ofte føle, at man næsten har dejavu når man ser på hvad folk har liggende på bordet. For meget ofte er det det helt klassiske bestik i rustfrit stål, som ligger på bordet og som ikke gør meget væsen ud af sig. For at bryde lidt med traditionerne og med normerne kan man vælge at bruge noget lidt anderledes bestik. For eksempel kan man vælge noget bestik, som er i anderledes farver, hvilket der findes meget af her på siden. For udover det helt klassiske bestik, som man finder de fleste steder, så har vi her på siden også bestik i kobber og i en mørk stil, som du vil kunne lide, hvis du er på udkig efter noget lidt mere utraditionelt, og meget stilet.

Stilet bestik i kobber

For tiden er noget af det mest moderne materiale man kan forestille sig på spisebordet og i køkkenet generelt netop kobber og det er da også noget, som man kan se her på siden. For vi har rigtig mange forskellige ting i netop kobber og lignende materialer. Noget af det, som vi har rigtig meget af her på siden det er kobberbestik fra serien Utopia, og her er en af de populæreste Rio. Blandt andet kan man få en smuk kobberkniv, som er meget klassisk i sit udtryk. Den er lavet af ét stykke og den har den smukke kobberfarve, som gør, at den ser meget anderledes ud end hvad man ofte ser.
 
Den vejer i underkanten af 100 gram og så har den en længde på lidt over 22 cm. Højden er 6 mm, så der er tale om en slank kniv som derfor er meget stilren og som ligger dejligt i hånden. Det er dog ikke udelukkende denne kniv i kobber, som du kan finde her på siden da der er andet bestik, som ligeledes er lavet i kobber. Blandt andet finder du i samme serie, nemlig Utopia Rio en gaffel, som også er lavet af kobber. Den har et kobber finish, som gør, at den er meget smuk. Den er yderst oplagt at lægge på bordet ved siden af kniven, som ligeledes er i samme stil, hvorfor de passer så godt sammen. Når det kommer til specifikationerne er de meget de samme i forhold til vægt og størrelse, hvorfor de skaber en god modvægt til hinanden når man sidder og spiser rundt om bordet. 
 
 
 
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
pr. side

Mørkt bestik passer også til bordet

Her på siden er det ikke kun bestik i kobber, som du kan få fra det kendte brand Utopia. Der er nemlig også et større udvalg af mørkt bestik, som ligeledes er i Utopia Torino serien. Hvor kobberserien hedder Rio, hedder denne dog blot Torino. Vælger du, at det skal være bestik fra Utopia Torino, som skal pryde bordet så kan du både få ske, gaffel og kniv i dette, så du har et komplet sæt, hvis du vælger, at det er dette sæt, som du ønsker at bruge.

 

Du vil især opleve, hvordan dette bestik det skiller sig ud hvis du vælger, at det skal ligge på en hvid dug dad et vil skabe en smuk kontrast. For det næsten sorte bestik vil passe godt til den hvide dug, og de to ting og farver de vil komplimentere hinanden på den fineste måde.

 

Skal du spise steak er det vigtigt, at du har det helt rigtige værktøj. For at have stået og passet på en steak i lang tid for at få den til at smage helt rigtigt det betyder, at man også ønsker, at alle forudsætninger skal være der for, at man kommer til at nyde den. Med en steakkniv, så kan du være sikker på, at du får det bedste ud af det stykke kød, som du skal til at nyde. Her på siden finder du netop en kniv, som er beregnet til en steak og du vil opleve hvordan den næsten glider gennem kødet fordi, at den er så skarp. Den er lavet i lyst brunt træ og har en smuk og meget skarp klinge, som både du og dine gæster vil sætte stor pris på når der skal kød på bordet.

 

Alt dette bestik kan du finde her på siden og desuden kan du finde meget mere. På den måde bør der være noget for enhver smag og uanset hvad du er på udkig efter og uanset hvad din stil er.