Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Bageudstyr hos Barlife.dk - Alt i udstyr til din bagning
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Bageudstyr

Bag løs med vores bageudstyr

 Bageudstyr er hjertet i enhver køkken og enhver kok med respekt for sig selv ejer kvalitets bageudstyr. Vi tilbyder bageudstyr til den bagelystne dansker som ikke alene vil gøre bagning nemmere, men også meget sjovere. Vi leverer bageudstyr af den højeste kvalitet og med flot design så dunkel føle at dit udstyr skal gemmes væk. Efter at du har brugt den kan du sagtens lade det stå fremme og fortryle både dig og dine gæster. Vi har en bred portefølje bageudstyr så vi har sikkert også noget til dig. Med vores prisgaranti kan du roligt regne med at du vil købe vores produkter til markedets bedste pris og vores 14 dages retur ret giver dig mulighed for at levere produkterne tilbage hvis du mod forventning kommer til at ombestemme dig.  
 
Du kommer til at vinde enhver form for bagedyst, enten mod dine venner eller mod din egen kreativitet ved hjælp af vores bageudstyr. Skal din kage eller tærte formes kan du meget nemt gøre det med vores bageforme som ikke alene er praktiske under bagning, men også når der skal ryddes op. De kan nemt og bekvemt vasker og holdes rene uden det store besvær. Vi har bageforme i forskellige forme og størrelser samt forskellige materialer. Dermed kan du vælge din favorit eller vælge flere da hvert form egner sig til en bestemt type kage eller tærte.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

 

Men inden dejen skal hældes ind i formen

Skal den forberedes. Dette er både nemt og sjovt med vores bageudstyr. Med vores top professionelle røremaskiner kan du klare enhver opgave hurtigt og nemt og med en af vores håndmixere kan du klare de mindre opgaver i et øjeblik.
Hold styr på dine ingredienser og dine opskrifter med den meget præcise bordvægt og dejen vil med garanti blive fantastisk.
 
Bag din kage eller tærte i vores flotte og meget præcise bagemaskine for at opnå den bedste resultat som din indsats også fortjener. Og når kagen eller tærten er færdigbagte såkalde selvfølgeligt dekoreres med vore praktiske dekorations sæt. Den er meget nem at bruge og endnu nemmere at rense. Ønsker du at tage din bagning til helt nye højder så skal du bruge vores tyl sæt. Med denne vil kun din kreativitet sætte grænser, så det er på tide at sætte den på prøve.
 
Med vores bageudstyr vil du ikke blive skuffet og samtidigt vil du fortryle alle dem som er heldige til at smage din bage kunst.