Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Køkkentilbehør - Flotte kurve og tekander i bedste kvalitet!
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Køkken

Hav styr på udstyr i dit køkken selvom det primært er drinks du kan lide at lave 

Brug køkken til at lav drinks og bliv inspireret af mad

Mange har et køkken, som de ikke bruger til særlig meget. Ovnen bruges til opvarmning, køleskabet bruges udelukkende til at opbevare forskellige former for alkohol, øl og vin, og skabe bruges blot til at opbevare barværktøj. Og det eneste tidspunkt, hvor bestil og service bliver brugt er når der mangler bestik i den pose med take away-mad man har købt fra den lokale. Hvis dette er situationen så bruger man simpelthen ikke sit køkken optimalt. Mange vælger at se deres køkken, som et slags opbevaringssted for alle deres ting til baren, men det kan bruges til så meget mere end det. For faktisk kan man få meget inspiration til sine drinks ved at lave mad i sit køkken.
 
Under madlavning vil man opleve et hav af forskellige sanseindtryk og alle disse sanseindtryk kan bruges i udviklingen af nye drinkopskrifter. For det kan være, at man står og laver en rigtig efterårsgryde i sit køkken og pludseligt bliver man inspireret af den dejlige og krydrede smag fra laurbærblade og rosmarin. Og næste gang man står med sit barudstyr og skal ud til et arrangement og lave drinks kan man tage disse krydderier med og eksperimentere lidt med hvilke former for spiritus, der passer bedst til disse krydderurter.
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
 1. Pebermølle -GUNMETAL- 15,5cm

  Pebermølle -GUNMETAL- 15,5cm

  Unik og rå Pebermølle -GUNMETAL- 15,5cm

  Skal man finde en pebermølle kan det være svært at vælge da der findes så mange smukke. Der er forskellige ting man bør kigge efter, men især er der to ting man bør være opmærksom på. For det første er det vigtigt, at den ikke drysser. Det gør nemlig, at man har salt over det hele og det ønsker man ikke. For det andet er det vigtigt, at den har et design man kan lide. Denne Pebermølle -GUNMETAL- 15,5cm vil formentligt leve op til begge krav for de fleste. Den har et råt design, der er moderne og som klæder hvert et køkken. Du kan også købe en tilhørende saltmølle, som passer godt til.
   
  Information:
  Højde: 155 cm
  Vis detaljer
  389,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Porto tallerken flad blå ø26 cm

  Porto tallerken flad blå ø26 cm

  Grafisk designet og stilet Porto tallerken flad blå ø26 cm

  Skal du ud og købe nye tallerkener kan du overveje en Porto tallerken flad blå ø26 cm, som er yderst smuk og ser meget stilet ud. Den er moderne, hvilket skyldes de smukke streger den har, som går ned mod midten. Uanset om du fylder tallerkenen ud med et stort middagsmåltid eller en lille ret vil den være smuk. Mange serverer faktisk en forret på denne tallerken da den er så smuk, at det ikke gør noget, at forretten kun fylder en lille smule. Tallerkenen har en diameter på 26 cm og gør den til en af de større i Porto serien.
   
  Produktinformation:
  Form Rund
  Farve Blå
  Materiale Porcelæn
  Diameter 26 cm
   
  Vis detaljer

  Pris: 95,00 DKK

  Specialpris: 75,00 DKK

  Prisgaranti

 3. Porto tallerken flad hvid-blå ø26 cm

  Porto tallerken flad hvid/blå ø26 cm

  Flot og unik Porto tallerken flad hvid/blå ø26 cm

  Med en tallerken som denne vil dit bord lyse op uanset om der er tale om en helt almindelig hverdagsaften eller en festaften. På en Porto tallerken flad hvid/blå ø 26 cm kan du nemlig servere lige hvad du vil da den har en størrelse til dette. Den er så stor, at du sagtens kan servere et klassisk middagsmåltid. Tallerkenen er dog så smuk, at du også kan servere mindre retter til et middagsselskab. Har du tænkt dig at servere en forret bestående af en lille ret kan du sagtens bruge disse tallerkener selvom de måske umiddelbart ser små ud. Det er nemlig moderne og ser ekstra delikat ud.

  Produktinformation:
  Form: Rund
  Farve: Hvid
  Materiale: Porcelæn
  Diameter: 26 cm
   
  Vis detaljer

  Pris: 95,00 DKK

  Specialpris: 75,00 DKK

  Prisgaranti

 4. Porto tallerken flad blå ø20,5 cm Form Rund Farve Blå Materiale Porcelæn Diameter 20,5 cm

  Porto tallerken flad blå ø20,5 cm

  Unik og grafisk Porto tallerken flad blå ø20,5 cm

  At servere nogle små retter til et middagsselskab kan være meget delikat. Efterhånden er det de færreste der spiser steg, sovs og kartofler da man har gjort verden lidt større. I stedet kan det være, at man serverer mange små retter og til det har man brug for en god serie af tallerkener man kan lide. En Porto tallerken flad blå ø20,5 cm er en tallerken man kan starte med. Der findes mange af den samme type tallerkener i serien, men de er dog ikke helt ens. Det gør, at det ser ekstra delikat ud da alle skåle og tallerkener er unikke.
   
  Produktinformation:
  Form Rund
  Farve Blå
  Materiale Porcelæn
  Diameter 20,5 cm
   
  Vis detaljer

  Pris: 59,00 DKK

  Specialpris: 45,00 DKK

  Prisgaranti

 5. Porto tallerken flad hvid/blå ø20,5 cm Form Rund Farve Hvid Materiale Porcelæn Diameter 20,5 cm

  Porto tallerken flad hvid/blå ø20,5 cm

  Porto tallerken flad hvid/blå ø20,5 cm

  At have forskellige tallerkener og andet service kan se smukt ud på bordet. Dog bør de forskellige ting ikke være for forskellige da det hurtig kan komme til at se rodet ud. Og hvis det ser for rodet ud kan man hurtigt opleve, at man nyder måltidet mindre. Denne Porto tallerken flad hvid/blå ø20,5 cm kan med fordel nydes med andre tallerkener og skåle fra samme serie. Serverer du flere retter til det samme middagsselskab får du brug for flere tallerkener. Med tallerkener og skåle fra Porto serien kan du stable de forskellige elementer ovenpå hinanden og det vil enhver nyde at kigge på.

  Produktinformation
  Form Rund
  Farve Hvid
  Materiale Porcelæn
  Diameter 20,5 cm
   
  Vis detaljer

  Pris: 59,00 DKK

  Specialpris: 45,00 DKK

  Prisgaranti

 6. Porto tallerken flad blå ø15 cm

  Porto tallerken flad blå ø15 cm

  Fin og elegant Porto tallerken uden fane, flad, blå, ø15cm

  Denne fine Porto tallerken uden fane, flad, blå, ø15 cm er en af de mindre tallerkener i Porto serien. Det gør dog slet ikke, at den ikke er yderst anvendelig. Tallerkenen kan nemlig bruges til mange forskellige ting. Blandt andet kan du bruge den når du skal servere lidt lækkert slik. Derudover er den også meget god at bruge som underkop. Det kan være, at du har nogle kopper, som du købte uden underkop. Her kan du blot bruge denne lille Porto tallerken. Den er nemlig stor nok til at passe til alle kopper og lille nok til stadig at kunne fungere som en underkop.
   
  Produktdata
  Form: Rund
  Farve: Blå
  Materiale: Porcelæn
  Diameter: 15 cm
   
  Vis detaljer
  55,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Porto tallerken flad hvid/blå ø15 cm

  Porto tallerken flad hvid/blå ø15 cm

  Særlig Porto tallerken flad hvid-blå ø15 cm med pænt mønster

  Skal du servere noget flot på bordet bør du altid sørge for, at det service du bruger er smukt og passer sammen. Det kan nemlig gøre, at man som gæst både føler sig mere velkommen og slet og ret nyder måltidet mere. Denne Porto tallerken flad hvid/blå ø15 cm er meget smuk og den vil helt sikkert pynte på bordet. Kombinerer du tallerkenen med nogle af de andre skåle og tallerkener der findes i samme serie vil du især nyde at bruge den. Den har flotte striber, som ender sammen i midten. Tallerkenen har en diameter på 15 cm, hvilket gør, at det er en forholdsvis lille skål.

  Produktinformation:
  Form Rund
  Farve Hvid
  Materiale Porcelæn
  Diameter 15 cm
   
  Vis detaljer
  55,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Porto skål høj - hvid/blå 25 cl

  Porto skål høj - hvid/blå 25 cl

  Nydelig porto skål høj - hvid-blå 25 cl

  En smuk skål som denne Porto skål høj – hvid-blå 25 cl er noget af det flotteste man kan forestille sig at servere en skål suppe i. Skålen er lavet i et flot grafisk mønster, som har striber og som blandt andet har blå farve. Skålen kan også bruges til slik eller andre former for snacks. Eventuelt kan man kombinere denne Porto skål med nogle af de mange andre skåle og tallerkener man finder i samme serie. Det kan se smukt ud, at de er i samme serie, men alligevel ikke helt ens. Det er noget man kan eksperimentere med når man skal til at servere maden.
   
  Produktinformation:
  Form Rund
  Farve Hvid
  Materiale Porcelæn
  Højde 4 cm
  Rumfang 25 cl
  Diameter 14,5 cm
   
  Vis detaljer
  39,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Porto skål høj - blå 25 cl

  Porto skål høj - blå 25 cl

  Indbydende og delikat Porto skål høj - blå 25 cl

  At servere en god suppe kan kræve, at man serverer det på en lækker måde. Hvis man serverer en klar suppe kan det nemlig gøre rigtig meget, at man lige sørger for at servere det ekstra delikat. Det kan man blandt andet gøre i en Porto skål høj – blå 25 cl, som er kendt for at være både delikat og meget lækker. Skålen har en god størrelse med sin diameter på 14,5 cm og sit rumfang på 25cl. Er du ikke til suppe kan du også bruge skålen til en forret med fisk eller noget lignende.

  Produktinformation:
  Form Rund
  Farve Blå
  Materiale Porcelæn
  Højde 4 cm
  Rumfang 25 cl
  Diameter 14,5 cm
   
  Vis detaljer
  39,00 DKK
  Prisgaranti

 10. Porto skål høj - blå 60 cl Form Rund Farve Blå Materiale Porcelæn Højde 7 cm Rumfang 60 cl Diameter 16 cm

  Porto skål høj - blå 60 cl

  Pæn og unik Porto skål høj - blå 60 cl

  At dække et smukt middagsbord kan gøre den helt store forskel når gæsterne kommer og skal nyde maden. For har man sørget for at have en skål som denne Porto skål høj - blå 60 cl på bordet kan man med garanti nyde maden lidt mere. Den er nemlig så smuk, at den er med til, at man bliver mæt med øjet, men samtidig får vækket appetiten. Skålen kan rumme 60 cl og det er i sig selv en god størrelse. Det betyder, at den passer perfekt til et måltid af en ganske almindelig størrelse, som man plejer at spise.
   
  Produktinformation
  Form Rund
  Farve Blå
  Materiale Porcelæn
  Højde 7 cm
  Rumfang 60 cl
  Diameter 16 cm
   
  Vis detaljer

  Pris: 55,00 DKK

  Specialpris: 45,00 DKK

  Prisgaranti

 11. Porto skål høj - hvid-blå 60 cl

  Porto skål høj - hvid-blå 60 cl

  Smuk og delikat Porto skål høj - hvid-blå 60 cl

  Server et lækkert måltid med denne smukke Porto skål høj – hvid-blå 60 cl. Skålen er høj og det gør den oplagt at bruge til for eksempel suppe. Man kan med fordel kombinere den med andre skåle og tallerkener fra samme serie. De er nemlig alle sammen lavet med det samme smukke grafiske mønster. Farven på skålen er blå og hvid og skålen har nogle smukke striber indeni. Du kan også servere snacks i den fine skål og det vil vække stor glæde hos de snack hungrende gæster. Du kan få den samme skål i mørkeblå udenpå i stedet og den er også smuk og delikat.

  Produktinformation:
  Form Rund
  Farve Hvid
  Materiale Porcelæn
  Højde 7 cm
  Rumfang 60 cl
  Diameter 16 cm
   
  Vis detaljer

  Pris: 59,00 DKK

  Specialpris: 45,00 DKK

  Prisgaranti

 12. Porto skål blå - 100 cl ø24,5 cm

  Porto skål blå - 100 cl ø24,5 cm

   Flot Porto skål blå - 100 cl ø24,5 cm i smuk farve

  En skål kan med fordel have en smuk farve og et smukt mønster. Uanset hvad man serverer i den vil det gøre, at man føler, at det er mere delikat. Blandt andet kan man servere en god suppe i denne Porto skål, blå, 100 cl, ø24,5 cm, som er helt unik. Den har et stribet mønster indeni, som ser lækkert ud. For eksempel kan man servere noget, som kun dækker bunden for i det tilfælde kan man se mere af hele skålen. Den kan indeholde 100 cl, hvilket gør den til en af de større skåle i serien.
   
  Produktdata
  Form Rund
  Farve Blå
  Materiale Porcelæn
  Højde 5,5 cm
  Rumfang 100 cl
  Diameter 24,5 cm
   
  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Caso Varmluftsfriture AF100

  Caso Varmluftsfriture AF100

  Smart og sund Caso Varmluftsfriture AF100

  Rigtig mange mennesker er meget glade for den helt klassiske frituregryde, som man kan bruge til at stege mange forskellige ting. Der er dog også mange, som ikke er så glade for denne måde at lave mad på da de hellere vil have det lidt sundt. For dem er der heldigvis også nogle redskaber de kan bruge og et must have er denne Caso Varmluftsfriture AF100. Du kan friturestege dine madvarer helt uden at tilsætte ekstra fedt. Du skal blot indsætte det du ønsker skal friteres og så skal du sætte den i gang. Er du typen der går op i sundhed, og som vil have de bedste forudsætninger for at tabe dig er dette den ideelle måde at lave mad på.
  Vis detaljer

  Pris: 999,00 DKK

  Specialpris: 499,00 DKK

  Prisgaranti

 14. Peugeot saltkværn og peberkværn - 2stk 22cm sort lak

  Peugeot saltkværn og peberkværn - 2stk 22cm sort lak

  Peugeot saltkværn og peberkværn - 2stk 22cm sort lak Vis detaljer

  Pris: 499,00 DKK

  Specialpris: 349,00 DKK

  Prisgaranti

 15. Isknuser Elektrisk Deluxe - Andrew James

  Isknuser Elektrisk Deluxe - Andrew James

  Effektiv og hurtig Isknuser Elektrisk Deluxe

  I en bar skal der knuses noget is da mange cocktails og drinks kræver en stor mængde is. Blandt andet vil man opleve, at der skal bruges meget is til ‘frozen cocktails’. Sådanne cocktails er blandt andet en strawberry daiquiri, som er yderst populær. Til netop denne type af cocktail vil en Isknuser Elektrisk Deluxe være rigtig god at have. Hvis man vælger denne type isknuser med en rigtig god motor vil man hurtigere og mere effektivt kunne knuse is. Også hvis kunderne vil have mojitos har man brug for en stor mængde is. Og for at kunne følge med i folks behov er man nødt til at have en god isknuser, som denne. Den kan knuse is i forskellige størrelser således, at man selv kan vurdere hvilken type is man ønsker i sine cocktails.

  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Saltmølle -COPPER- 15cm

  Saltmølle -COPPER- 15cm

  Flot og klassisk Saltmølle -COPPER- 15cm

  Mange siger, at salt er det bedste og vigtigste krydderi og det kan der være noget om. Spørger du en kok er det i hvert fald en større videnskab at finde ud af hvor meget salt der skal i maden. Man ønsker ikke at tage for lidt i da det kan gøre, at maden smager af for lidt. Samtidig kan for meget salt gøre maden uspiselig. Med denne Saltmølle -COPPER- 15cm kan det blive nemmere at dosere salten så der kommer den helt rigtige mængde salt i maden. Du kan indstille den således, at du både kan få meget fint kværnet salt i maden og meget groft kværnet. På den måde kan du helt selv styre hvordan salten skal kværnes.
   
  Information:
  Højde: 15 cm
  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

 17. Pebermølle -COPPER- 15cm

  Pebermølle -COPPER- 15cm

  Flot og elegant Pebermølle -COPPER- 15cm

  Når man skal indrette køkkenet er der visse ting man skal sørge for at have. Måske er det på tide at skifte tallerkener, glas og bestik ud. Og er man alligevel i gang kan man også overveje om der ikke er andre ting der kunne skiftes ud. Har man en gammel peberkværn, som ikke virker og som man er træt af at kigge på kunne man for eksempel købe denne Pebermølle -COPPER- 15cm. Det er en pebermølle, der er meget praktisk da den drysser minimalt. Derudover er den meget smuk, hvilket især skyldes, at den er lavet i et særligt kobberlook. Det er med til at gøre, at den vil se meget smuk ud når den sættes på bordet. Du kan købe en saltmølle i samme stil og de to passer godt til hinanden.
   
  Information:
  Højde: 15,cm
  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

 18. Saltmølle -FRIDA- 15,5cm

  Saltmølle -FRIDA- 15,5cm

  Stilfuld og klassisk Saltmølle -FRIDA- 15,5cm

  Med denne smukke saltmølle kan du sagtens tage saltet frem på bordet. Har man en kedelig saltkværn er det ikke sikkert, at det er en man ønsker at gæsterne skal se. Denne Saltmølle -FRIDA- 15,5cm derimod vil kun pynte endnu mere på bordet hvis man tager den frem. Den er lavet af smukke materialer og i et genkendeligt og klassisk design. Alle vil nyde at bruge denne saltmølle, og du vil ikke fortryde det hvis du anskaffer dig den. Du kan også finde en tilsvarende pebermølle, som er i samme design og som derfor passer rigtig godt til. De to vil pynte meget uanset om de står i køkkenet, på caféen eller på restauranten.
   
  Information:
  Højde: 15,5cm
  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Pebermølle -FRIDA- 15,5cm

  Pebermølle -FRIDA- 15,5cm

  Smuk og klassisk Pebermølle -FRIDA- 15,5cm

  At have en dejlig og smuk peberkværn er noget, som enhver vil sætte pris på. Der er nemlig noget meget udsøgt og lækkert ved at kunne kværne frisk peber på ens mad når den stadig står og damper og er helt varm. Med denne Pebermølle -FRIDA- 15,5cm vil du nyde din friskkværnede peber endnu mere. Kværnen er nemlig yderst delikat, hvilket skyldes designet, som er lidt rundt. Også materialerne, som man har brugt til kværnen er lækre. Det er nemlig en blanding af plastik, træ og glas, som giver et smukt finish. Kværnen kan sættes frem på bordet hvis gæsterne der spiser med synes, at der skal mere peber i maden.
   
  Information:
  Højde: 15,5cm
  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Bestikspande -ELEMENT-14cm

  Bestikspande -ELEMENT-14cm

  Smart og praktisk Bestikspande -ELEMENT-14cm

  At have styr på sine ting i køkkenet er vigtigt da det gør, at man kan bruge køkkenet bedre. Ved man for eksempel altid hvor bestikket er, er det langt nemmere at finde det hurtigt frem. Med denne Bestikspande -ELEMENT-14cm gør man sig selv en tjeneste da den gør, at man holder styr på bestikket. På den måde kan man også bruge bestikket med det samme da det står fremme i stedet for at være gemt væk i en skuffe. På restauranten eller caféen sparer man sig selv for meget tid ved at stille bestikspande ud på bordene. Det gør nemlig, at man slipper for selv at komme ned til folk med bestik.
   
  Information:
  Højde: 14cm
  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Dipskål Bossa Nova, Nachtmann - 9,8cm

  Dipskål Bossa Nova, Nachtmann - 9,8cm

  Unik og flot Dipskål Bossa Nova, Nachtmann - 9,8cm i kurveflettet design

   
  Dette er et nyt højdepunkt fra Bossa Nova serien af Nachtmann, som indeholder mange forskellige smukke glasgenstande. Dipskålen har det velkendte teksturelle kurveformet design fra serien, som fanger og bryder lyset i et usædvanligt mønster. Du kan bruge skålen til mange forskellige ting og det er ikke kun dip den er velegnet til. For eksempel kan du servere en skøn guacamole i skålen. Også hvis du vil nyde lidt lækkert slik kan det være oplagt at bruge skålen hertil. Ønsker du at servere en lækker dessert er det også noget, som dine gæster vil nyde meget hvis det bliver serveret i denne Dipskål Bossa Nova, Nachtmann - 9,8cm
   
  Information:
  Højde (cm): 6,0
  Diameter (cm): 9,8
  Materiale: krystalglas
  Farve: transparent
  Overflade: struktureret
  Producent: Nachtmann
  Egenskaber: egnet til opvaskemaskine
   
  Vis detaljer
  49,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Glas vase Bossa Nova, Nachtmann - 28cm

  Glas vase Bossa Nova, Nachtmann - 28cm

  Smuk og elegant glas vase Bossa Nova, Nachtmann – 28 cm

  Ønsker du at udvide dit glas- og skålesortiment er denne glas vase Bossa Nova, Nachtmann – 28 cm oplagt at starte med. Den er fra Nachtmann, som er kendt for at lave smukke ting af glas, og den vil pynte på dit bord.
  Det mest fascinerende ved Bossa Nova designet er, at det er flettet. Det gør, at dine glas kommer til at ligne, at det er blevet vævet som en kurv. Lyset ser rigtig smukt ud når det rammer mønstret - og bliver endnu bedre, når du fylder vand i vasen. 
  Vaseformen er et sted mellem rektangulært og ovalt. Omkredsen er 10,5x9,0 cm bred med afrundede kanter og lidt runde kanter. Denne form supplerer kurvemønsteret perfekt.
   
  Information
  Højde (cm): 28,0
  Bredde (cm): max. 10,5
  Dybde (cm): maks. 9,0
  Materiale: krystalglas
  Farve: transparent
  Overflade: mønstret
  Producent: Nachtmann
   
  Vis detaljer
  299,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Krystal Vase 27cm LADY DIAMOND

  Krystal Vase 27cm LADY DIAMOND

  Flot Krystal Vase 27cm LADY DIAMOND i vintagestil

  Får man blomster af nogen skylder man sig selv og sine omgivelser at sætte disse blomster op på en delikat måde. Det kan man for eksempel gøre i denne smukke Krystal Vase 27cm LADY DIAMOND, som er unik på mange måder. Især er det det meget unikke mønster på vasen, som springer i øjnene når man ser den. Vasen har et flot mønster med små former, som ligner diamanter. Uanset om det er den kedeligste buket tulipaner du modtager vil vasen få blomsterne til at se ekstra flotte ud. Også hvis du synes, at du selv fortjener en buket blomster kan du være sikker på, at blomsterne vil se smukke ud i denne flotte krystal vase.
  Vis detaljer

  Pris: 249,00 DKK

  Specialpris: 199,00 DKK

  Prisgaranti

 24. Acacia Træ Servingbært 28,5cm

  Acacia Træ Servingbært 28,5cm

  Ideelt til deling af skiver eller hovedmåltider, disse Acacia Wood Serving Boards er det rustikke madpræsentationsvalg til enhver skål. Perfekt til tapas, appetitvækkere eller antipasti, disse serveringsplader har et håndteret design, der let kan transporteres. 

  Den hævede læssedesign har til formål at forhindre mad i at rulle ud og skaber et stilfuldt udseende for mere unik spisning. Som den perfekte størrelse til bøf eller burgere med pommes frites, passer denne træpynt også til servering af traditionel stenbagt pizza. 

  Bemærk: Dette er et naturprodukt, og derfor vil finishen variere fra stykke til stykke. Forlæng livet af dit bord med et lejlighedsvis lag olivenolie.
  Produktegenskaber:
  • Træbord 
  • Materiale: Acacietræ 
  • Håndteret design, der gør det nemt at transportere 
  • Hævet læbe for at forhindre mad i at rulle ud 
  • Håndvask kun, ikke bløt 
  • Undgå at suge i vand, ikke opvaskemaskine 
  • Perfekt til at betjene hoved måltider som burgere og bøf med pommes frites eller bøf 
  • Også ideel til antipasti, appertisers, canapes eller tapas 
  • Forlæng livet af dit bord med et lejlighedsvis lag olivenolie
  Dimensioner:
  • Højde: 15mm 
  • Længde: 402mm 
  • Diameter: 285mm 
  • Vægt: 500g
  Vis detaljer
  189,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Acacia Træ Servingbært 31 X 15cm

  Acacia Træ Servingbært 31 X 15cm

  Med et håndteret Acacia Wood Serving Board kan du servere alt fra hovedmåltider og dele plader til rustik stil tapas. Med ægte Acacia træ til en autentisk stil er disse træplader færdige med en hævet læbe for at forhindre, at mad går i stykker. 

  Perfekt til servering af appetitvækkere eller antipasti, den lange form af dette bræt giver din madpræsentation en ægte middelhavet smag. 

  Bemærk: Dette er et naturprodukt, og derfor vil finishen variere fra stykke til stykke. Forlæng livet af dit bord med et lejlighedsvis lag olivenolie.
  Produktegenskaber:
  • Træbord 
  • Materiale: Acacietræ 
  • Håndteret design, der gør det nemt at transportere 
  • Hævet læbe for at forhindre mad i at rulle ud 
  • Håndvask kun, ikke bløt 
  • Undgå at suge i vand, ikke opvaskemaskine 
  • Perfekt til at betjene hoved måltider som burgere og bøf med pommes frites eller bøf 
  • Også ideel til antipasti, appertisers, canapes eller tapas 
  • Forlæng livet af dit bord med et lejlighedsvis lag olivenolie
  Dimensioner:
  • Højde: 15mm 
  • Bredde: 150mm 
  • Længde: 310mm 
  • Længde Med Håndtag: 410mm
  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
For det at lave drinks og være bartender er så meget mere end blot at shake nogle drinks sammen, det handler om smag, sanser og indtryk, som verden kan give en, og her kan man starte i sit køkken.
 

Et køkken kan bruges til en bar

Der er mange, som vælger at have et hul i væggen mellem stue og køkken og hvis man har dette, har man skabt det oplagte sted at have en bar. For hvis hullet lige nøjagtigt er i højde med overkroppen kan man lave dette hul om til en bardisk og således kan man lave ens køkken om til en bar. På den anden side, inde i stuen kan man så placere nogle høje barstole og pludseligt har man en undskyldning for at købe endnu flere barrelaterede ting til sit køkken. For nu har man ikke længere blot et køkken, men man har en hel bar. Dette stemmer også meget godt overens med det, som man rent faktisk har i sit køkken, hvilket primært er diverse barting, som man har i køkkenet fordi, at der ikke er plads andre steder. 
 
 

En blender i et køkken er oplagt til drinks

Der er få ting, som er så gode at anvende til mange forskellige formål, som den kendte og kære blender, som mange mennesker har i deres køkken. Den er blandt andet god til at lave suppe med, derudover kan man lave lækre og sunde smoothies. Men det er dog ikke kun i den klassiske køkkenafdeling, at man kan bruge en blender. For også når det kommer til spiritus- og alkoholafdelingen kan man bruge en blender til mange ting. Især hvis man skal lave lækre, kolde drinks, som kræver knust is. Så er det så nemt, at man blot kan gå ud i sit køkken, snitte og hakke de ingredienser man nu engang skal bruge, ned i blenderen, tryk på start, og inden for få sekunder har man de lækreste kolde drinks.

De glas, som kan findes i køkkenet, kan også bruges i baren

I køkkenet har man en lang række glas, og disse glas er gode at bruge til juice, vand og sodavand, men de kan også bruges i baren. For de store vandglas er ofte oplagte at anvende til høje drinks, og de store kaffeglas man har kan ligeledes bruges til drinks. Så tøm dit køkken for glas, hvis den står på en våd aften, hvor alt dit barudstyr skal i brug fordi, at du har lovet vennerne, at du nok skal stå for at være bartender i aften.

Beholdere fra køkken kan bruges til snacks

Alle mennesker har mange forskellige skåle og beholdere i et køkken, som måske er beregnet til salat eller lignende. Men derudover kan de dog også sagtens bruges i forbindelse med en fest, hvis man skal agere bartender. For på en rigtig bardisk skal der altid være nogle snacks, som den der skulle have lyst, kan tage af. Og disse snacks kan for eksempel serveres af en skål, som egentligt er beregnet til chokolade eller slik. Chips og større og mere luftige snacks kan snildt serveres af en salatskål og saltstænger kan serveres af et helt almindeligt glas, som man også kan finde i køkkenet. Hvis man inviterer folk til en lidt sundere fest kan man også bruge glas fra køkkenet til at servere gulerodsstave eller agurkestave. Og i de små skåle kan man røre en fedtfattig dressing sammen lavet på skyr eller et andet fedtfattigt mælkeprodukt.