Indlæser...

Køkken Redskaps 7 dele ZYLISS® 32,5x14x14cm

Varenummer
689630
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

509,00 kr.

Beskrivelse

ZYLISS® 7-delt Køkkenredskabssæt - Alt, hvad du behøver til dit køkken

Dette 7-delt køkkensæt fra ZYLISS® er det perfekte valg til dit køkken. Sættet indeholder de 6 vigtigste redskaber til daglig brug: en ske i stor størrelse, en hulløs vendespade, en stor spatel, en ske i stor størrelse, et ballonpiskeris i stor størrelse og en skimmer. Derudover får du også en praktisk opbevaringsbeholder til at holde dine redskaber organiseret.

Alle redskaberne er lavet af holdbare materialer som hvedestrå plast, silikone og nylon. De er designet til at modstå varme og er nemme at rengøre. Med deres mørkeblå og grå farve vil de se stilfulde ud i ethvert køkken.

Opbevaringsspanden er generøst designet med en aftagelig skillevæg, der giver hvert redskab sin egen plads. Dette gør det nemt at finde det rigtige redskab, når du har brug for det. Hele sættet har et elegant udseende, der vil tilføje stil til dit køkken.

Uanset om du er en erfaren kok eller bare elsker at lave mad derhjemme, vil dette ZYLISS® 7-delt køkkenredskabssæt være en fantastisk tilføjelse til dit køkken.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna