Indlæser...

Køkken Redskaps 5 dele ZYLISS® 32,5x14x14cm

Varenummer
689629
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

359,00 kr.

Beskrivelse

Køkken Redskaps 5 dele ZYLISS® - Det Perfekte Sæt til Dit Køkken

Dette køkkenredskabssæt fra ZYLISS® er et must-have for enhver madlavningsentusiast. Sættet består af 5 forskellige redskaber, herunder en hvedestrå plastik silikone nylon spatel, en hvedestrå plastik silikone nylon ske, en hvedestrå plastik silikone nylon piskeris, en hvedestrå plastik silikone nylon tang og en hvedestrå plastik silikone nylon børste.

Alle redskaberne er lavet af holdbare materialer og har en elegant mørkeblå og grå farve. De er designet til at være ergonomiske og nemme at bruge, hvilket gør madlavning til en leg. Med deres praktiske størrelse på 32,5x14x14cm passer de nemt i enhver køkkenskuffe eller på køkkenbordet.

Opbevaringsspanden, der følger med sættet, er rummelig og har en aftagelig skillevæg, så hvert redskab har sin egen plads. Både opbevaringsspanden og redskaberne er nemme at rengøre, hvilket gør dem ideelle til daglig brug.

Med dette elegante og praktiske køkkenredskabssæt fra ZYLISS® vil dit køkken være fuldt udstyret til enhver madlavningsopgave.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna