Sous vide til tilberedning af det perfekte kød

Sous vide giver perfekt kød

Der er ingen tvivl om, at sous vide er den nemmeste måde, at få perfekt kød på. Metoden bruges både af professionelle restauranter, men anvendes i stigende grad også i private hjem. Årsagen skal findes i det perfekte kød, og den lette anvendelighed. Vi leverer køkken -og barudstyr til både restauranter, cafeer og private. Derfor spænder vores udvalg af maskiner bredt. Vil du lære mere om denne tilberedningsmetode, så kan du klikke her

Indlæser...
Stigende orden
 1. 33%
  Profi Cook Sous Vide Stick Wifi 21-501159 by Profi Cook color Sort
  Profi Cook Sous Vide Stick Wifi
  Tilbudspris 919,00 kr. Normalpris 1.379,00 kr.
 2. 35%
  Sous Vide Stick - Profi Cook 501126PC by BF15 color Sort
  Sous Vide Stick - Profi Cook
  Tilbudspris 769,00 kr. Normalpris 1.179,00 kr.
 3. 57%
  Hâws Sous Vide set (Stick + Vakuumpakker) 30-SVP1000 by Gastroback color Sort
  Hâws Sous Vide set (Stick + Vakuumpakker)
  Tilbudspris 729,00 kr. Normalpris 1.709,00 kr.
 4. 32%
  Steba Sous Vide Cirkulator STSV50 by Steba color Sort
  Steba Sous Vide Cirkulator
  Tilbudspris 1.199,00 kr. Normalpris 1.769,00 kr.
 5. 6%
  Sous Vide Kar - Profi Cook 501112PC by Profi Cook color Sort
  Sous Vide Kar - Profi Cook
  Tilbudspris 789,00 kr. Normalpris 839,00 kr.
 6. 38%
  Sous Vide - Profi Cook 501159PC by BF10 color Sort
  Sous Vide - Profi Cook
  Tilbudspris 739,00 kr. Normalpris 1.189,00 kr.
 7. Isoleringskugler - 100 stk ST995100 by Steba color Sort
  Isoleringskugler - 100 stk
  209,00 kr.
Stigende orden

Nem tilberedning med sous vide

Vi kender allesammen situationer, hvor man skal lave mad til gæster, og ens kød enten har fået for meget eller for lidt. Det kan ske for enhver, og forekommer også i professionelle køkkener. Den nemmeste genvej til perfekt kød, er ved at bruge sous vide som tilberedningsmetode. At tilberede kød på denne måde, kræver ikke nogle specielle kvalifikationer i et køkken, og derfor bliver det mere og mere anvendt i private hjem. Faktisk vil mange vurdere, at metoden er lettere end alminde tilberedning af kød. Der er kun én ulempe, og det er tid. For at resultatet af tilberedningen bliver perfekt, kræver det ofte omkring 2 timer for oksekød. Tiden er samtidig en fordel, fordi det er svært at tilberede for lang tid. Er ens gæster forsinket, så lader man blot kødet være i vandbadet.

Vakuumposer til sous vide

Selvom det er en nem tilberedningsmetode, så er der par ting, som er vigtige at have styr på. Sous vide består af et vandbad, som varmes op til en bestemt temperatur. Den temperatur som man ønsker, at sig kød skal have. Ønsker man at anvende en sous vide stav, skal man sikre sig, at ens sous vide stav, kan holde temperatur i den ønskede volumen. En sous vide stav der max kan opvarme 10 liter vand, kan ikke ganske enkelt ikke holde temperatur på mere vand. Det er ligeledes vigtigt, at man anvender rigtige vakuumposer. Det er ikke et salgstrick, men et vigtigt punkt, som bør overholdes. Ikke alle almindelige fryseposer er beregnet til høje temperaturer, og derfor kan de udskille skadelige stoffer fra plastikken. Alle vakuumposer i sortiment, er beregnet til høje temperaturer og direkte kontakt med fødevarer.

Fordele ved sous vide

Den største fordel ved sous vide er selvfølgelig, at man kan få ens kød stegt perfekt. Derudover så giver det mulighed for, at være meget fleksibel hvad angår tilberedningstid. Man kan blot lægge sit kød i en vakuumpose og derefter i vandbadet. Oksekød der gerne ligge i badet i ca 2 timer, men ligger det der længere, så sker der ikke noget ved det. Fisk skal bruge ca 30-50 minutter. Udover at kødet bliver perfekt, er det også muligt at tilføre kødet smag. Det er blot at lægge krydderier og lidt smør i vakuumposen sammen med kødet. På den måde kan du klare alt forberedelse til dit kød, inden dine gæster kommer.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna