Saft- og juicepressere

Findes der noget mere forfriskende end et glas friskpresset glas juice?

Gør dine morgener bedre, både de langsomme og hurtige, med en ny saft- eller juicepresser. Hvad enten det er appelsinjuice, æblejuice eller om du kan lide at presse din egen multifrugtjuice, så har du uendelige muligheder med en god juicemaskine.

Find inspiration på siden eller læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. SAFTSTATIV PLAST MED POSE RØD 7001119 by NON BRAND color Sort
  SAFTSTATIV PLAST MED POSE RØD
  62,00 kr.
 2. Manuel juicer professionel type - Cancan 0103 7064BS by PRIME BAR color Sort
  Manuel juicer professionel type - Cancan 0103
  1.029,00 kr.
  Udsolgt
 3. SMOOTHIE SÆT, 6 DELE ST78074 by Steel-Function color Sort
  SMOOTHIE SÆT, 6 DELE
  269,00 kr.
 4. Automatisk juicer - Profi Cook 501156PC by Profi Cook color Sort
  Automatisk juicer - Profi Cook
  1.039,00 kr.
Stigende orden

FIND DEN RETTE PRESSER FOR DIG

Der findes mange forskelige modeller på både saft- og juicepressere. Det vigtigste er at vide, hvad du lægger vægt på i form af rengøring, udnyttelse af frugtsaft og forberedelse af frugt og grøntsager inden start.

Desuden bør du også gøre dig tanker, om du vil bruge en slow juicer eller den traditionelle saftpresser.

Her hos BarLife finder du et bredt udvalg af begge typer frugtpressere, og vi vil gøre vores bedste for at guide dig igennem junglen så informativt og sikkert, som vi overhovedet kan.

Forskellen på en slowjuicer og en traditionel saftpresser

Som vi lige har benævnt, findes der i meget grove træk to forskellige typer af frugtpressere. Slowjuiceren og den traditionelle saftpresser, som også kaldes for en saftcentrifuge. Begge slags maskiner mestrer kunsten at producere friskpresset juice til fulde, med der er dog visse fordele og ulemper, som er væsentlige at kende til, inden du træffer dit endelige valg.

Den traditionelle saftpresser

Efter samme princip som en vaskemaskine centrifugerer vandet ud af tøjet, kan du se saftcentrifugen som en maskine, der slynger saften ud af frugter eller grøntsager. Det sker med en temmelig høj hastighed på op mod 20.000 omdrejninger i minuttet.

Den stærke motor tillader dig at kunne tilføje stort set alle slags frugter og grøntsager, som maskinen kan klare uden problemer, og du vil på relativt kort tid kunne producere større mængder juice. Så hvis du godt kan lide at lave de mere grønne juicer, så er denne type juice maskine et godt valg.

På grund af den høje udvindingshastighed så vil juicen have et højere iltindhold, hvilket har en indflydelse på, hvor længe saften kan holde næringen på køl.

Slow juicer

Det som er kendetegnet for en slow juicer er som navnet fortæller, at den langsomt udvinder safterne fra de frugter og grøntsager, som du ønsker at lave juice fra – altså den laver slowjuice. Helt konkret så kværner slowjuiceren frugterne og moser dem, som du kender det fra ældre æblepressere. Den udvinder altså mere saft fra frugterne og grøntsagerne end saftcentrifugen gør.

Med en hastighed på op til 90 omdrejninger i minuttet, er det altså en mere langsommelig proces end den traditionelle juicer. Til gengæld er iltindholdet i saften væsentlig lavere, hvilket betyder at næringsindholdet holder i længere tid på køl.

Ulempen ved slowjuiceren er helt klart den længere tid, det tager at lave en større mængde juice, hvilket du skal have for øje, hvis du vælger at gå med denne type frugtpresser.

Du kan jo altid prøve med en slow juicer test, for at se om det passer til dine krav, og hvis ikke kan du jo blot skifte til den ordinære saftpresser.

RENGØRING

Fælles for disse juicere er vigtigheden af at gøre dem ordentlig rene. Nogle dele af maskinen kan som regel gå i opvaskemaskinen, mens andre skal rengøres i hånden. Efter brug er det vigtig at få skyllet maskinen af, så frugtkød og kerner ikke sætter sig fast. Især kerner er vigtige at fjerne fra maskinen. Du kan finde alle vores rengøringsartikler lige her og sikre dig selv, at du har det nødvendige udstyr.

UDNYTTELSE AF FRUGTSAFT

I en normal juicer, som man oftest bruger til friskpresset juice, vil frugtkød følge mere med. Især citrusfrugter er velegnet til denne type maskine, da næsten alt saft kommer ud af frugten. Det er bl.a. også grunden til, at supermarkeder og caféer bruger en decideret appelsinpresser.

Der findes to forskellige typer af juicer, manuel og automatisk - hvad der er bedst for din brug, afhænger typisk af, hvor meget juice du drikker.

En multijuicer og saftpresser er ideel hvis du vil blande forskellige grøntsager og frugter i din juicer, da den kan adskille frugtkødet fra saften og få det meste ud af din juice. Alle vores maskiner er af højeste kvalitet, når det kommer til netop det, og du finder førende mærker som profi cook og gastroback på siden.

FORBEREDELSE AF FRUGT OG GRØNT

Nogen maskiner er bedre til at adskille skræl og frugtkød fra saften end andre. Derfor skal du også vurdere, hvor meget ren juice du vil have, og hvor meget du er villig til at arbejde med frugten eller grøntsagerne, inden du går i gang med at presse.

En saftcentrifuge er rigtig god til at adskille selve juicen fra overskydende frugtkød og skræl, mens en manuel juicer er god til at presse saft ud af citrus. Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvad behovet er, før du beslutter dig for hvilken maskine, du skal anvende, og om du primært ønsker at lave friskpresset appelsinjuice, eller om du vil eksperimenter med juicepresser opskrifter.

Hvilken juicer er bedst i test?

I forhold til at besvare spørgsmålet om, hvilken der er den bedste juicepresser, så må vi desværre være dig svar skyldig. For som du har kunnet læse op til flere gange, kommer det fuldstændig an på dit behov. Du kan altid finde lister over hvilken juicepresser der er bedst i test, for at få flere brugeranmeldelser og professionelle anmeldelser af den juicer du køber.

Vi forhandler udelukkende professionelle maskiner, hvilket betyder at hver juice presser har gennemlevet test og er fuldt ud funktionsdygtige.

En af de juicemaskiner som i test er blevet positivt taget imod, er denne kitchen master slow juicer fra BioChef, som er en af de bedste slowjuicer på markedet.

En sund tilføjelse til din dagligdag

En juicer er en nem, forfriskende og lækker måde at få dit daglige indtag af både frugter og grøntsager. Det er også en nem måde at få del i de mange sundhedsmæssige fordele og mange gode vitaminer, antioxidanter og næringsstoffer, der er i både frugt og grønt. En friskpresset juice er dermed en oplagt mulighed for at øge sundheden i dagligdagen. Server gerne din juice, der typisk har en smuk iøjnefaldende farve, i et glas toppet med et sugerør.

Sammensæt dine egne spændende smagskombinationer, hvor der er utallige muligheder. Det er kun fantasien eller grønthandlerens- eller supermarkedets- udvalg, der sætter begrænsningerne. Der er som nævnt både mulighed for at lave dine juice på friske frugter eksempelvis æble, pære og appelsin eller grøntsager som spinat, selleri eller rødbede. Det er selvfølgelig også muligt at kombinere det bedste fra begge verdener, så din juice eksempelvis består af æble, gulerod og citron. Du kan også med fordel tilføje nødder, bær eller friske krydderurter, hvor mynte er dejlig forfriskende eksempelvis i sammenhæng med agurk og spinat. Et tip er endvidere, at hvis pulpen eller det overskydende frugtkød stadig er saftigt, så kan du typisk med fordel kører det igennem juicemaskinen igen, så du får mest muligt ud af dine råvarer.

Hvis du nu føler dig klar og inspireret til at lave en masse sunde juicer opskrifter på din nye lækre juicer, så vil vi blot informere dig om, at du ofte finder gode tilbud på juicer og juicepresser i vores sortiment. Vi vil nemlig gøre alt for, at du kan udleve din indre juicer, så du kan få en god og nærende start på dagen.

Husk, at du også finder et stort udvalg af andre køkkenmaskiner her hos os, så hvad enten du leder efter blendere, elkedler eller lignende, så kan vi tilbyde dig, det du søger.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna