Øvrige køkkenartikler

Bredt udvalg af køkkenartikler

Der findes utallige redskaber, som man kan bruge i køkkenet. I denne kategori har vi samlet en masse inspirerende produkter, og du kan helt sikkert finde et, som du netop mangler i dit køkken. Vi har alt fra knive, skrællere og til sprøjteflasker. Her finder du de redskaber, som kan fuldende dit sortiment i køkkenet. Måske finder du også nogle redskaber, du ikke vidste at du manglende. Find inspiration og læs mere om nogle af produkterne her

Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. NonStick macaron bagemåtte - Andrew James
  NonStick macaron bagemåtte - Andrew James
  229,00 kr
  Quickview
 2. Cambro klæbemærker, 250 stk.
  Cambro klæbemærker, 250 stk.
  449,00 kr
  Quickview
 3. Bakker 2 stk. til Dehydrator stor Andrew James
  Bakker 2 stk. til Dehydrator stor Andrew James
  249,00 kr
  Quickview
 4. KNIVBLOK M/ 3 KNIVE SORT
  KNIVBLOK M/ 3 KNIVE SORT
  349,00 kr
  Quickview
 5. KNIVBLOK M/ 3 KNIVE RØD
  KNIVBLOK M/ 3 KNIVE RØD
  349,00 kr
  Quickview
 6. KNIVBLOK M/ 3 KNIVE GRØN
  KNIVBLOK M/ 3 KNIVE GRØN
  349,00 kr
  Quickview
 7. VINTRAGT
  VINTRAGT
  169,00 kr
  Quickview
 8. UDSTIKKERFORME KVADRAT 9 PCS.
  UDSTIKKERFORME KVADRAT 9 PCS.
  169,00 kr
  Quickview
 9. UDSTIKKERFORME HJERTE 9 PCS.
  UDSTIKKERFORME HJERTE 9 PCS.
  169,00 kr
  Quickview
 10. UDSTIKKERFORME BLOMST 9 PCS.
  UDSTIKKERFORME BLOMST 9 PCS.
  169,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Tyndskræller eller sprøjteflaske

Hvorfor ikke begge dele. Ønsker du at lave den perfekte salat eller fine strimler af grønsager, så er en tyndskræller det perfekte redskab. Mange tror at man kan skrælle på samme måde med en almindelig skræller. Det er ikke tilfældet. En tyndskræller betjenes anderledes, og den ligger perfekt i hånden. Uden at bruge kræfter, kan man lave de perfekte tynde strimler. Den er specielt nyttig til gulerødder, æble eller rodfrugter. En sprøjteflaske finder man sjældent i et privat køkken. Til gengæld bruges de altid i professionelle køkkener. En sprøjteflaske er perfekt, hvis man ønsker at opbevare sin lækre olie, dressing eller lignende. De store låg gør, at de er nemme at fylde op og gøre rene. Samtidigt sige skruelåget med en lille åbning, at sprøjteflaskerne er nemme at anvende. De fås i mange forskellige størrelse, og det gør dem meget praktiske.

 

Kokkekniv og andre knive

Hos Barlife har vi altid et bredt udvalg af knive. Hvad enten kniven skal bruges til lime og garnish i en bar, eller den skal bruges til madlavning, så har vi den du søger. Ordet kokkekniv bruges normalt om en kniv i mellem eller stor størrelse. Normalt af høj kvalitet, og med en god tyngde, så den ligger godt i hånden. Kokkekniv er blot en fællesbetegnelse for mange knive, og har altså ikke et specifikt udseende. I vores sortiment har vi en bred vifte af kokkeknive, små knive og brødknive. Vil du ikke selv snitte dine grønsager, så der det muligt at købe en grøntsagssnitter. Den er fuldautomatisk, og kan klare mange grønsager. Den er perfekt, hvis du ønsker en meget ensartet snitning. Skal dine grønsager eller frugter være ekstra finthakket, så skal du vælge et rivejern eller mandolinjern.

Copyright © 2019 Barlife Aps