Gasbrændere

Find din nye gasbrænder

Der er en ret, som de fleste ved, at en gasbrænder kan bruges til, og det er Crème brûlée. En gasbrænder til mad, kan dog også bruges til en lang række andre tilberedninger i køkkenet eller baren. Den er god hvis ens cocktail eller madret, skal have et lille strejf af brændthed. I vores sortiment finder du forskellige brændere, som alle har høj kvalitet og sikkerhed. Her kan du læse mere om brugen af brændere her

Faldende orden
 1. Laguiole Gasbrænder
  Laguiole Gasbrænder
  299,00 kr
  Quickview
 2. Gasbrænder Mega Touch
  Gasbrænder Mega Touch
  369,00 kr
  Quickview
 3. Gasbrænder Safety Pro
  Gasbrænder Safety Pro
  399,00 kr
  Quickview
 4. Gasbrænder Safety Home
  Gasbrænder Safety Home
  169,00 kr
  Quickview
Faldende orden

Gasbrænder til mad

Crème brûlée er nok den ret, som de fleste forbinder med en gasbrænder i køkkenet. Det er en ikonisk dessert, som afslutningsvis får overfladen karamelliseret. Netop karamelliseringen klares ofte med en gasbrænder til mad. Hovedårsagen til at gøres med netop en brænder er, at man nemt kan styre varmen, og således at overfladen bliver helt perfekt. Det er ikke kun til desserter, at det er godt med en brænder i køkkenet. Skal der laves sushi, så kan den også være meget nyttig at have. De fleste kender til sushi stykker af tun, som har en grillet overflade, der er kun er få millimeter tyk. For at få denne overflade bruges ofte en gasbrænder til formålet. De fleste af modellerne du finder i vores udvalg, kan indstilles i brænderen. Det betyder at selve flammen kan indstilles til at være tynd og kraftig eller bredere og mindre kraftig.

 

Gasbrænder og sikkerhed

Vil du overraske dine gæster med lækre cocktails, så kan en brænder være en god hjælp. Prøv eksempelvis at give en appelsin eller citronskive en hurtig tur med flammen, inden den lægge i en Gin & Tonic. Du vil opleve nogle helt nye smagsnuancer. Ligesom dine cocktails skal være i orden, så skal sikkerheden ved brænderen også være det. I vores sortiment har vi kun modeller, som er gennemtestet. De er ligeledes alle godkendte til det danske marked. Det er kendetegner en god brænder er, at flammen hurtigt går ud, når den ikke bruges. Samtidigt er det vigtigt med et håndtag i solid kvalitet, og med et godt ergonomisk greb. Metallet omkring flammen kan blive varmt, og derfor skal man være opmærksom på det. Heldigvis er alle modeller i vores sortiment bygges således, at varmen hurtigt aftager. 

Sådan bruges en Boston Shaker
Lær mere om shakere
Sådan bruger du en cocktail muddler
Sådan laver du en drinksdispenser ud af en vandmelon
Alt hvad du skal vide om strainers
Copyright © 2019 Barlife Aps