Bageudstyr

Bredt sortiment af bageudstyr

Selvom navnet kan antyde noget andet, så har vi meget andet end udstyr til baren på hylderne. Vores sortiment byder på et stort udvalg af køkkenudstyr og bageudstyr. Vi har både produkter til professionelt og privat brug. Vi har alt fra bagemaskiner til bageforme i højeste kvalitet. Du vil blandt andet finde produkter fra mærker som Andrew James og Gastroback. Bliv klogere på vores udstyr ved at trykke her

Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Silpat bagemåtte - 1/1GN 40520008
  Silpat bagemåtte - 1/1GN
  299,00 kr
 2. Isterning & bageplade 1885060
  Isterning & bageplade
  98,75 kr
 3. Perfekt bage system 17188
  Perfekt bage system
  999,00 kr
 4. Gourmet Kit Bage 14 Pcs. ST14013
  Gourmet Kit Bage 14 Pcs.
  399,00 kr
 5. Bagemaskine Advanced - Gastroback 42823GB
  Bagemaskine Advanced - Gastroback
  1.499,00 kr
 6. Tærteform - Rund Tærteform
  Tærteform - Rund
  199,00 kr
 7. Muffinform - mini mufiin Muffinform-mini
  Muffinform - mini mufiin
  169,00 kr
 8. Konfektgaffel-sæt 3 stk. stål 01729
  Konfektgaffel-sæt 3 stk. stål
  159,00 kr
 9. Kagedeler/kageskærer stål - 30 cm 01792
  Kagedeler/kageskærer stål - 30 cm
  109,00 kr
 10. Udstikker Eiffeltårn stål - 8 cm 01884
  Udstikker Eiffeltårn stål - 8 cm
  49,00 kr
Stigende orden
Side

Perfekt bagning med en røremaskine

Skal du eller dine gæster forkæles med lækkert bagværk, så er en bagemaskine din perfekte partner i køkkenet. Æltning kan være en hård og tidskrævende proces. Derfor vælger mange at anskaffe sig en god røremaskine, der kan klare opgaven for en. De fleste af vores røremaskiner har forskellige hastighedsindstillinger, og kan monteres for forskellige kroge eller piskeris. Derved kan du få din dej præcis som du ønsker den, uden at skulle bruge mange kræfter. Bagning kan ligeledes gøres let med en ægte bagemaskine. En bagemaskine kan klare alt fra æltning til bagning. Ønsker du at lave en stor portion dej, skal det dog gøres i en røremaskine. Vil du have friskbagt brød til morgenbordet, er det blot at lægge en klump dej i bagemaskinen, og indstille den til det ønskede tidspunkt. Med en bagemaskine er sikker på et perfekt resultat hver gang.

 

Bageforme i alle afskygninger

Når man skal bage, er det vigtigt at dejen er helt perfekt. Det får man let ved at benytte en røremaskine. Lige så vigtigt som dejen og smagen er udseendet på kagerne. I vores sortiment har vi valgt at have bageforme i alle afskygninger. Vi har blandt andet muffinforme i store og små størrelser samt tærteforme i blandet størrelser. Bageforme er en god hjælp til at få ensartet kager i både udseende og bagning. Alle kender nok at have bagt kager, hvor resultatet ikke har været ensartet. Det undgår man ved at bruge bageforme. I vores sortiment findes også forskellige chokoladeforme og den meget populære macaron bagemåtte fra Andrew James. Med en macaron bagemåtte kan du nemt lave de lækre små kager til dine gæster, eller hvis du vil forkæle dig selv. Macaron bagemåtte kan selvfølgelig også bruges til andet bagværk og måtten er lavet i non-stick materiale.

 

Køkkenvægt - et must have for enhver

Der findes en række redskaber, som simpelthen skal være i et køkken. Blandt dem er en køkkenvægt. Den kan bruges til alt lige fra drinks til bagning. En almindelig køkkenvægt er kalibreret til at at kunne måle i hele gram. Det er ofte præcist nok, når der skal bages eller afmåles ingredienser til madlavning. Disse køkkenvægte kan måle op til 5 kilo. Skal du være endnu mere præcis i køkkenet, kan du benytte dig af en finvægt. Denne type køkkenvægt kan mål helt ned til 1/10 del af et gram. Til gengæld kan de normalt ikke veje mere end 100 gram. De fleste vægte i vores udvalg er flade modeller, som ikke fylder meget. Vi har dog også en flot retro-udgave fra Gastroback. Her får du ikke blot en vægt i god kvalitet, men også en meget dekorativ en af slagsen. Den passer perfekt ind i et landkøkken eller en hyggelig café.

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna