Køkkenartikler

Hav dine køkkenartikler i orden

Hos Barlife har vi et stort udvalg af køkkenartikler. Produkterne i denne kategori er ikke kun til køkkenet, de kan lige så vel bruges i en bar. I denne kategori finder du eksempelvis knive, condibøtter og skærebræt. Alle disse produkter er must-haves i en velassorteret bar. Hvis du eksperimenterer med cocktails til dine gæster, så kan du med fordel forberede en del af tilbehøret inden aftenen. Her kan du bruge condibøtter til opbevaring af eksempelvis garish. Læs mere om hvad du skal bruge til din bar her

Faldende orden
Side
 1. Serveringspand - rød 15.5cm
  Serveringspand - rød 15.5cm
  99,00 kr
  Quickview
 2. Serveringsspand - sort 15,5 cm
  Serveringsspand - sort 15,5 cm
  99,00 kr
  Quickview
 3. Serveringsspand - hvid 15,5 cm
  Serveringsspand - hvid 15,5 cm
  99,00 kr
  Quickview
 4. Stella Artois Bar Håndklæde
  Stella Artois Bar Håndklæde
  119,00 kr
  Quickview
 5. Perfekt bage system
  Perfekt bage system
  999,00 kr
  Quickview
 6. Serveringsbakke til vinglas i plexiglas
  Serveringsbakke til vinglas i plexiglas
  639,00 kr
  Quickview
 7. NonStick macaron bagemåtte - Andrew James
  NonStick macaron bagemåtte - Andrew James
  229,00 kr
  Quickview
 8. rivejern sæt 2 stk. - Andrew James
  rivejern sæt 2 stk. - Andrew James
  349,00 kr
  Quickview
 9. Cambro klæbemærker, 250 stk.
  Cambro klæbemærker, 250 stk.
  449,00 kr
  Quickview
 10. Serveringsbakke til champagneglas
  Serveringsbakke til champagneglas
  499,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Skærebræt og knive til din bar

Hvis du driver en kommerciel bar, eller hvis du skal mange gæster på besøg privat, så er det en god ide, at forberede alt til dine cocktails på forhånd. Lime -og citronskiver skal du med sikkerhed bruge. De anvendes i de fleste drinks såsom Gin & Tonic, rom og cola eller Dark ‘n’ Stormy. I vores sortiment finder du flere forskellige skærebræt og knive. Til netop citrusfrugter og lignende, er en kniv med små tænder det bedste. Hvis du mangler et skærebræt til din bar, så skal du overveje størrelsen. I en bar er der ofte ikke så meget plads. Derfor er det en god ide med et lidt mindre skærebræt. Vælg en model som har anti-skrid. Det kan være i form af gummidutter eller en hel side med gummi. I en bar kan der hurtigt komme til at ligge vand eller rester fra drinks på bordet. Her vil almindelige skærebræt skride, og det er ikke hensigtsmæssigt.

 

Forbered dine cocktails med condibøtter

Når du skal forberede garnish til cocktails, er det smart at gøre det, før festen starter. For at opbevare din garnish optimalt, kan du bruge condibøtter. Du finder condibøtter i alle størrelser i vores sortiment. Fordelen ved condibøtter er, at de kan stables, og at de lukker helt tæt. Din garnish holder sig altså frisk i længere tid. Skal dine cocktails imponere, så skal du have de rette køkkenartikler til at lave garnish. Brug en peeler, når du skal lave tynde strimler af agurk, appelsin eller lignende. Du kan vælge en peeler med forskellige huller, så du kan varierer. En peeler er simpel at bruge, og når den anvendes til citrusfrugter, er du sikker på, at du kun får overfladen med. Til større strimler kan du med fordel brug en kartoffelskræller.

Copyright © 2019 Barlife Aps