Indlæser...

Profi Cook Sous Vide Stick Wifi

Varenummer
19353
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 979,00 kr. Normalpris 1.379,00 kr.
Spar 29% (400 kr)

Beskrivelse

Profi Cook 501159 Sous Vide Stick Wifi

Det er blevet populært at bruge sous vide-tilberedning, og når du først har prøvet det, forstår du hvorfor. Det er en enkel proces, hvor du starter med at krydre eller marinere maden, så vakuumpakker du den og tilsidst lægges den i et vandbad, hvori den langtidstilberedes ved lav varme. Fordelen er at form, smag og næringsstoffer bliver bevaret. Sous vide stav, der kan anvendes i gryder og beholdere med en volume på op til 15 liter.

Fremgangsmåde

Staven sættes i engryde eller beholder fyldt med vand, hvor du derefter lægger dine vakuumpakkede fødevarer ned i vandet. Sous vide staven tændes med dets let betjeneligt display og sættes igang, eller sættes igang med din nye App over Wi-FI. Derefter tilberedes fødevarerne langsomt ved den ønskede temperatur og gerne ved lav varme.

Perfekte resultater

Sous vide staven sikrer, at dine bøffer får det perfekte resultat hver gang. Det er af typen stick / cirkulator som gør, at den bruges sammen med fx en gryde, hvor det er muligt at tilberede kød,fisk eller grøntsager over lang tid og under 90º C.

Kød, fisk, grøntsager

Mange ting kan med fordel tilberedes i en sous vide som eksempelvis kød, fisk eller grøntsager. Efter det er forseglet i en pose som er beregnet til sous vide kan du mere eller mindre læne dig tilbage og vente. Tilsæt gerne krydderier, inden du lukker posen for at opnå nogle unikke oplevelser smagsmæssigt. Ved tilberedning med sous vide kan du koncentrere dig om dine gæster og sikre, at maden bliver perfekt tilberedt.

Sprød stegeskorpe

Sous viden sikrer, at der holdes en stabil temperatur gennem hele perioden og ved tilberedning af fx kødkan det anbefales, at man vender kødet på en støbejernspande til sidst, efter det er taget ud af vakuum posen. Kødet kan tåleen høj varme og på den måde giver man derved kødet en lækker sprødstegeskorpe.

Minimumshøjde

Du skal benytte en gryde som er minimum 18 cm i højden og fylde den med vand, pakke dine produkter ien vakuumpose og forsegle dem ved brug af en vakuumpakker, sæt sous vide enheden fast på gryden og indstille den til den temperatur og tid som du ønsker via displayet på toppen af enheden. Læg madvarer i det opvarmede vand og så er du i gang.

  • WIFI-funktion til praktisk mobil app-styring
  • Vandtæt med IPX7
  • Vand omløb:7-8 l/min
  • Belyst LCD-display til, Aktuel temperatur, Timer (op til 99 timer)
  • Elektronisk temperaturregulering fra 0°C til 90°C (i trin på 0,5 ° C)
  • Mobil anvendelse, pladsbesparende & praktisk
  • Fleksibel anvendelse til alle gryder med min.15 cm dybde
  • Madenbibeholder bedre sine vitaminer, mineraler og sin naturlige smag
  • Meget brugervenlig og rengøres let efter brug
Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna