Øvrige køkkenmaskiner

Stort udvalg af køkkenmaskiner

Vores sortiment af køkkenmaskiner er meget stort. Vi har blandet køkkenudstyr til både private og virksomheder. Vores sortiment spænder bredt, og det meget af vores udstyr er lagt i kategorier, så de er nemme at finde. Det er ikke muligt for alt køkkenudstyr, og derfor finder du i denne kategori et stort udvalg af blandet køkkenudstyr. Find inspiration til dit køkkenudstyr her, eller brug vores søgefunktion øverst på siden.

Faldende orden
Side
 1. Grøntsagssnitter Spiromat professionel
  Grøntsagssnitter Spiromat professionel
  3.499,00 kr
  Quickview
 2. Caso Pro Gourmet Kontaktgrill m. timer
  Caso Pro Gourmet Kontaktgrill m. timer
  4.999,00 kr
  Quickview
 3. Caso Pro Gourmet Kontaktgrill
  Caso Pro Gourmet Kontaktgrill
  3.999,00 kr
  Quickview
 4. Elektrisk dehydrator Steba ED 6
  Elektrisk dehydrator Steba ED 6
  2.500,00 kr
  Quickview
 5. KANDE 1,5 LTR. SORT
  KANDE 1,5 LTR. SORT
  329,00 kr
  Quickview
 6. Design Multi Juicer Digital - Gastroback
  Design Multi Juicer Digital - Gastroback
  1.799,00 kr
  Quickview
 7. Design Drink Mixer - Gastroback
  Design Drink Mixer - Gastroback
  3.499,00 kr
  Quickview
 8. Design Foodprocessor Advanced - Gastroback
  Design Foodprocessor Advanced - Gastroback
  2.999,00 kr
  Quickview
 9. Home Culture Power-Hand-Blender - Gastroback
  Home Culture Power-Hand-Blender - Gastroback
  599,00 kr
  Quickview
 10. Handheld electric mixer -Chrome Brushed Housing- Gastroback
  Handheld electric mixer -Chrome Brushed Housing- Gastroback
  529,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Køkkenvægt er uundværlig 

Til madlavning er der ét køkkenredskab, som er uundværligt. Det er en køkkenvægt. Vi forhandler flere forskellige modeller, og der er en forskel på, hvor fint de kan veje. Nogle af modellerne kan kun måle i hele gram. De er fine i et køkken, hvor der ikke måles små mængder. Andre af vores køkkenvægte, kan måle helt ned til 1/10 gram. En sådan køkkenvægt, kan dog ikke måle over 500 gram. Skal man både måle store og små mængder, kan det derfor være nødvendigt at anskaffe sig to køkkenvægte. Skal der laves cocktails, kan en køkkenvægt også anvendes i stedet for et decilitermål. Det er smart, hvis man enten ikke har et decilitermål, eller ikke kan finde det. 

 

Ismaskine til desserter

Hvis der er noget som kan overraske gæster, så er det hjemmelavet is. Vi har forskellige maskiner, hvor en af de mest populære er fra Profi cook. Andrew James er kendt for at lave køkkenmaskiner i høj kvalitet. Det gælder også deres smarte ismaskine. Ismaskinen fra Andrew James har et flot retro-inspireret look, og den kan producere hele 1,4 liter is per gang. Den kan både lave flødeis og sorbet, så det er kun fantasien der sætter grænser for din is. Lækker hjemmelavet is er perfekt som dessert om sommeren. En ismaskine er en god måde at få børn med i køkkenet, hvor de selv kan være med til at bestemme smagen. Skal isen bruges til dessert til voksne, kan man eventuelt tilsætte en smule likør. 

 

Dehydrator til garnish

En af de mest populære nye maskiner til køkkenet er en dehydrator. Det skyldes at den kan være med til, at give et twist til både cocktails og forskellige retter. En dehydrator er nem at anvende, og til de fleste af vores modeller, følger der en udførlig brugsanvisning med. Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af dine drinks eller cocktails, så er det nemt med en af disse maskiner. Vores udvalg spænder bredt, og det er muligt at vælge en mindre model til privat brug, eller en større model til kommercielt brug. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser for, hvad der kan tørres. Ud over garnish til cocktails, kan den også anvendes til at lave “sund” konfekt ud af frugter. Find opskrifter på internettet eller prøv dig frem, så du finder dine helt egne favoritter.

Copyright © 2019 Barlife Aps