Brødristere

Stort udvalg af brødristere

Hos Barlife.dk har vi et bredt udvalg af brødristere. Når du skal vælge den bedste brødrister for dig, er det vigtig at vurdere på, hvad den skal bruges til. Om den skal bruges privat eller i en restaurant, er eksempelvis afgørende for, hvilken model man skal vælge. Vi forhandler flere forskellige mærker, men fælles for dem er, at kvaliteten er i top. Gå på opdagelse i vores sortiment, og læs mere om brøddristere her

Faldende orden
Side
 1. Brødrister NOVEA T4 (American-Style)
  Brødrister NOVEA T4 (American-Style)
  1.199,00 kr
  Quickview
 2. Design Toaster Pro 2S - Gastroback
  Design Toaster Pro 2S - Gastroback
  749,00 kr
  Quickview
 3. Design Toaster Pro 4S - Gastroback
  Design Toaster Pro 4S - Gastroback
  899,00 kr
  Quickview
 4. Brød Rister - Profi Cook
  Brød Rister - Profi Cook
  229,00 kr
  Quickview
 5. Brødrister Rillet - Profi Cook
  Brødrister Rillet - Profi Cook
  499,00 kr
  Quickview
 6. Toaster - Profi Cook
  Toaster - Profi Cook
  399,00 kr
  Quickview
 7. Toaster til 4 brød - Profi Cook
  Toaster til 4 brød - Profi Cook
  599,00 kr
  Quickview
 8. Toaster- Profi Cook
  Toaster- Profi Cook
  499,00 kr
  Quickview
 9. -50%
  Toast Rister - Andrew James
  Toast Rister - Andrew James
  Tilbudspris 299,00 kr Normalpris 599,00 kr
  Quickview
 10. Brødrister, 2 skiver, 1000W - Hvid
  Brødrister, 2 skiver, 1000W - Hvid
  599,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Find den bedste brødrister

Når man skal vælge en ny brødrister, skal man først vurdere sit behov. Skal den anvendes i en restaurant, hvor der ofte er mange bestillinger, skal man vælge en stor model. Vi har forskellige modeller, som kan tage op til 4 brødskriver af gangen. På den måde kan man let riste brød til mange gæster, uden at der opstår ventetid. Er man en stor børnefamilie, kan det også være en ide med en stor model. Vælger man en brødrister, som kan tage fire brød, skal man være opmærksom på, at den fylder lidt mere, end en normal model. Alle vores brødristere har individuel indstilling af ristningen. Der er altså muligt at vælge, hvor meget ens brød skal ristes. På mange modeller gøres det let på en drejeknap. På enkelte modeller justeres intensiteten via knapper. 

 

Flad brødrister

Vores sortiment består primært, af “almindelige” brødristere. Det er brødristere som rister brødet i en lodret position. Det er klart den mest udbredte model, men de flade brødristere bliver mere og mere populære. Almindelige lodrette brødristere har den ulempe, at de kun kan riste skiver. Med en flad brødrister er det muligt at riste andre og tykkere brød. Det kan eksempelvis være hele boller, eller en meget tyk skive brød. En flad model giver derfor flere muligheder end de almindelige. Vedligehold af de flade modeller også meget nem. Det er let at rengøre selve risten, og kammeret til krummer, kan let tages ud. Alle vores flade modeller har, ligesom de almindelige, indstillinger for intensiteten af ristningen. Rumfanget af de flade brødristere er større end de små almindelige. Af den grund tager de mere plads, når de skal gemmes af vejen.

Copyright © 2019 Barlife Aps