Mælkeskummere

Nyd kaffen endnu mere med en mælkeskummer

Vi er kaffeglade som aldrig før! Dagligt opstår der nye måder at brygge den helt rette kaffe på, som gør, at smagen bliver lige det bedre og at konsistensen også får et nyk opad. Der findes utallige, nye måder at brygge kaffen på og flere og flere har deres helt egen måde at lave kaffe på, som de nyder så meget, at de næsten ikke kan nyde en kop kaffe lavet på en anden måde. En type kaffetilbehør, som efterhånden har været til stede i nogle år er den udbredte mælkeskummer, som da også har udviklet sig meget siden den blev opfundet. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. Latte mælkeskummer - Gastroback 42219GB by Gastroback color Sort
  Latte mælkeskummer - Gastroback
  159,00 kr.
 2. Italiensk Skummekande 0,35 L ST10435 by Steel-Function color Sort
  Italiensk Skummekande 0,35 L
  109,00 kr.
 3. Gastroback Mælkeskummer sort 12-42326 by Gastroback color Sort
  Gastroback Mælkeskummer sort
  609,00 kr.
 4. Barista Mælketermometer ST10439 by Steel-Function color Sort
  Barista Mælketermometer
  78,00 kr.
 5. KANDE 0,60 LTR. SORT ST10442 by Steel-Function color Sort
  KANDE 0,60 LTR. SORT
  139,00 kr.
 6. Latte Mælkeskummer Hvid - Gastroback 42325GB by Gastroback color Hvid
  Latte Mælkeskummer Hvid - Gastroback
  609,00 kr.
 7. Mælkeskummer 200/350ml - Sort GRMS702EU by Graef color Sort
  Mælkeskummer 200/350ml - Sort
  869,00 kr.
 8. Mælkeskummer Termometer 12.5cm THERM-FR by Genware color Sort
  Mælkeskummer Termometer 12.5cm
  69,00 kr.
Stigende orden

Når de fleste hører om en mælkeskummer vil de formentligt tænke, at det er et minipiskeris, der er tale om, hvor der er et håndtag, en lang, tynd stang med en lille rund skive forenden, som er den, der pisker. Og her vil man også i høj grad have ret for der findes mange mælkeskummere af den type. Her på siden har vi forskellige mælkeskummere, som netop lever op til denne forestilling. Vi har blandt andet en type fra Gastroback, som er så smart, at den har sin egen holder. Skal man bruge mælkeskummeren til mere end én kop vil man formentligt finde det meget irriterende, at man er nødt til at lægge den fra sig på køkkenbordet, som vil blive plettet grundet mælkeresterne, som mælkeskummeren efterlader. Derfor er det en smart ting at have en holder til sin mælkeskummer, hvor man kan placere den i det øjeblikke, hvor man ikke bruger den. Med denne holder kan man også have sin mælkeskummer stående på køkkenbordet hver dag og på den måde har man den altid lige ved hånden når man har brug for at købe den. Er man interesseret i en lidt billigere model af en mælkeskummer kan man også sagtens få stor gavn af typen, som ikke har en indbygget holder. Især i de tilfælde, hvor det kun er en enkelt kop man skal mælkeskumme vil denne mælkeskummer være helt fin.

Der er mange forskellige slags kaffe, som har godt af at blive rystet sammen med en mælkeskummer. Uanset om du er til en cappuccino, en kaffe latte eller en macchiato vil den skummede mælk gøre, at kaffen kommer til at smage lidt lidt bedre og mere cremet. Det er meget nemt at få sødmælk og de andre lidt federe typer mælk til at skumme, men man kan også sagtens bruge mælkeskummeren med mere fedtfattige typer mælk. Netop af den grund er der mange, som ønsker at leve meget fedtfattigt, der får stor gavn af en mælkeskummer. De kan nemlig købe deres sædvanlige, fedtfattige mælk og så kan de ellers bare skummer derudaf således, at det pludseligt kommer til at virke som om, at man drikker en mælk med sødmælk eller en anden mælk med højere fedtprocent.

Her på siden sælger vi også mere avancerede mælkeskummere, hvis man er en rigtig barista. Blandt andet sælger vi mælkeskummere, som fungerer på helt samme måde som en elkedel, hvor man blot hælder mælken i og derefter kan man tænde den og så gør den hele arbejdet for en. På siden finder du flere forskellige varianter af netop denne type mælkeskummer, som da også er populære, både blandt private, som ønsker at lave kaffe hurtigt og blandt professionelle, som har caféer og restauranter. Alle de typer af denne automatiske mælkeskummer vi har på siden vil du formentligt nyde meget da de er så utroligt nemme at håndtere. Der er en eneste knap på siden og det er den man bruger for at tænde for mælkeskummeren. Dernæst vil den enten sige en lyd, lyse eller blinke når den er færdig med at skumme din mælk for dig. Imens kan du så stå og gøre selve kaffen klar således, at kaffe og skummet mælk er klar på samme tid. Du kan både lave kaffen i en espressomaskine eller en almindelig kaffemaskine, alt efter hvor stærk du ønsker, at kaffen skal være.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna