Køkken
Hav styr på udstyr i dit køkken selvom det primært er drinks du kan lide at lave
Mange har et køkken, som de ikke bruger til særlig meget. Ovnen bruges til opvarmning, køleskabet bruges udelukkende til at opbevare forskellige former for alkohol, øl og vin, og skabe bruges blot til at opbevare barværktøj. Og det eneste tidspunkt, hvor bestil og service bliver brugt er når der mangler bestik i den pose med take away-mad man har købt fra den lokale. Hvis dette er situationen så bruger man simpelthen ikke sit køkken optimalt. Mange vælger at se deres køkken, som et slags opbevaringssted for alle deres ting til baren, men det kan bruges til så meget mere end det. For faktisk kan man få meget inspiration til sine drinks ved at lave mad i sit køkken.
Under madlavning vil man opleve et hav af forskellige sanseindtryk og alle disse sanseindtryk kan bruges i udviklingen af nye drinkopskrifter. For det kan være, at man står og laver en rigtig efterårsgryde i sit køkken og pludseligt bliver man inspireret af den dejlige og krydrede smag fra laurbærblade og rosmarin. Og næste gang man står med sit barudstyr og skal ud til et arrangement og lave drinks kan man tage disse krydderier med og eksperimentere lidt med hvilke former for spiritus, der passer bedst til disse krydderurter. For det at lave drinks og være bartender er så meget mere end blot at shake nogle drinks sammen, det handler om smag, sanser og indtryk, som verden kan give en, og her kan man starte i sit køkken.