Kerdil lampe - 212 hvid

999,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15799

Beskrivelse

Stil fuld Kerdil 212 lampe  

Hvis en lampe skal bære designerens navn så skal designet også være noget særligt og det må siges at denne lampe er anderledes og spændende. Og selv om Frank Kerdil efterhånden har designet mange forskellige lamper for Dyberg-Larsen bliver han ved at finde på nye, banebrydende designs.
 
Denne Kerdil 212 lampe er en spændende lampe hvis fleksibilitet er uovertruffen. Selve lampens opbygning er en blanding af skryl plade som hører til lamper med 35 cm og 50 cm i diameter. Og de Kerdil 212 har en størrelse på 60 cm i diameter giver dette en fantastisk flot kombination og optisk illusion af en uendelig bevægelighed. Selve stellet er fladere end hos de andre lamper i PineApple serien hvilket resulterer i en lampe der er bred og relativt flad.
 
Lampen får i to farver. Den flotte klassiske hvide farve øser af elegance og fremhæver de flotte og unikke skarpe linjer og den traditionelle danske design hvor minimalismen er dominerende. En lidt ”anderledes” og mere modig ”mirror” udgaven giver lampen mere kant og friskhed. Med lampen følger en tre meter lang hvid stofledning som er prikken over i’et i denne flotte design. Dermed kan du placere denne lampe overalt uden besvær.
Ø60cm
Hvid
E27
Max 60W, 3.0m hvid stofledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna