Indlæser...

Kartoffelmoser Soft Square ZYLISS® 25,5x9,6cm

Varenummer
689608
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

139,00 kr.

Beskrivelse

ZYLISS® Kartoffelmoser Soft Square - Perfekt til En Lækker Kartoffelmos

Med ZYLISS® Kartoffelmoser Soft Square kan du nemt og hurtigt lave en lækker kartoffelmos eller puré. Denne robuste kartoffelmoser er designet til at knuse og purere ingredienser, hvilket gør den ideel til at lave kartoffelmos, kålrabi, søde kartofler, græskar og meget mere.

Moseren er lavet af ABS og rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed og langvarig brug. Den har en størrelse på 25,5x9,6 cm, hvilket gør den nem at håndtere og opbevare i dit køkken.

Med ZYLISS® Kartoffelmoser Soft Square kan du nemt opnå klumpfri resultater hver gang. Det behagelige håndtag gør det let at mose kartofler eller gulerødder uden at få ømme hænder efter gentagne bevægelser.

Uanset om du er en erfaren kok eller bare elsker at lave mad derhjemme, vil ZYLISS® Kartoffelmoser Soft Square være et uundværligt redskab i dit køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna