Indlæser...

Karma Drinks Økologisk Lemonade 25 cl.

Varenummer
690909
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

16,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/24 stk.: 15,00 kr. . Spar 6%
Karma Drinks Økologisk Lemonade 25 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Karma Drinks Økologisk Lemonade er en lemonade, der er fremstillet med økologiske ingredienser og naturlige sødemidler. Den har en forfriskende og autentisk smag af citron uden kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Her er nogle af de vigtigste træk ved Karma Drinks Økologisk Lemonade:


1. Økologiske Ingredienser: Karma Cola Company prioriterer økologi og bruger kun økologiske citroner og andre ingredienser i deres lemonade. Dette sikrer, at ingredienserne er dyrket uden brug af kunstige pesticider eller kemikalier.


2. Naturlig Sødning: I stedet for kunstige sødemidler er denne lemonade sødet med økologisk rørsukker. Dette giver en naturlig og afbalanceret sødme til drikken.


3. Ægte Citronsmag: Karma Drinks Økologisk Lemonade har en ægte og autentisk smag af citron. Den har en frisk og syrlig karakter, der er perfekt til at slukke tørsten på varme dage.


4. Bæredygtig Produktion: Karma Cola Company er dedikeret til bæredygtig produktion og arbejder sammen med samfund for at fremme retfærdig handel og bæredygtig dyrkning af citroner.


5. Fri for Kunstige Tilsætningsstoffer: Denne lemonade indeholder ikke kunstige farvestoffer, konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer.


6. Alsider og Nydelse: Karma Drinks Økologisk Lemonade kan nydes alene som en forfriskende drik eller som en ingrediens i cocktails og mocktails. Den er også en populær mixer til alkoholfrie og alkoholholdige drikkevarer.


7. Miljøvenlig Emballage: Flasken i 25 cl (250 ml) størrelse er normalt lavet af genanvendt glas eller PET-materiale og er designet med miljøet i tankerne.


Karma Drinks Økologisk Lemonade i 25 cl (250 ml) er en ideel drik for dem, der elsker den autentiske smag af citron og ønsker at støtte økologi, retfærdig handel og bæredygtighed. Den er perfekt til at slukke tørsten og nydes som en naturlig og forfriskende lemonade uden kunstige tilsætningsstoffer.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna