Indlæser...

Karma Drinks Økologisk Ginger Ale 25 cl.

Varenummer
690910
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

17,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/24 stk.: 15,00 kr. . Spar 12%
Karma Drinks Økologisk Ginger Ale 25 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Karma Drinks Økologisk Ginger Ale er en lækker ingefærbrus, der tilbyder den perfekte kombination af sødme og krydret ingefærsmag. Denne ingefærbrus er lavet med økologiske ingredienser og er fri for kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Her er nogle af de vigtigste træk ved Karma Drinks Økologisk Ginger Ale:


1. Økologiske Ingredienser: Karma Cola Company er forpligtet til at bruge økologiske ingredienser i deres drikkevarer, hvilket betyder, at ingredienserne er dyrket uden brug af kunstige pesticider eller kemikalier. Dette er godt for både forbrugere og miljøet.


2. Autentisk Ingefærsmag: Denne ingefærbrus er kendt for sin autentiske ingefærsmag. Den har en mild sødme, der suppleres af ingefærens karakteristiske krydderismitte.


3. Håndhøstet Ingefær: Karma Drinks Økologisk Ginger Ale er fremstillet med håndhøstet ingefær fra Sri Lanka, hvilket bidrager til dens autentiske smag og kvalitet.


4. Bæredygtig Produktion: Karma Cola Company arbejder sammen med samfund i Sri Lanka for at fremme retfærdig handel og bæredygtig produktion af ingefær og andre ingredienser.


5. Fri for Kunstige Tilsætningsstoffer: Denne ingefærbrus indeholder ikke kunstige farvestoffer, konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer.


6. Alsider og Nydelse: Karma Drinks Økologisk Ginger Ale kan nydes alene som en forfriskende drik eller som en ingrediens i cocktails og mocktails. Den er også en populær mixer til alkoholfrie og alkoholholdige drikkevarer.


7. Miljøvenlig Emballage: Flasken, der normalt er i 25 cl (250 ml) størrelse, er normalt lavet af genanvendt glas eller PET-materiale og er designet med miljøet i tankerne.


Karma Drinks Økologisk Ginger Ale i 25 cl (250 ml) er en ideel drik for dem, der værdsætter smagen af ingefær og ønsker at støtte økologi, retfærdig handel og bæredygtighed. Det er en forfriskende og velsmagende ingefærbrus, der giver dig mulighed for at nyde en autentisk smag og samtidig støtte positive sociale og miljømæssige initiativer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna