Indlæser...

Karma Drinks Økologisk Cola 25 cl.

Varenummer
690908
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

17,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/24 stk.: 15,00 kr. . Spar 12%
Karma Drinks Økologisk Cola 25 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Karma Drinks Økologisk Cola er en forfriskende og velsmagende cola-drik, der er skabt med omhu for både smag og planeten. Denne cola er produceret med økologiske ingredienser og er fri for kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Her er nogle af de vigtigste træk ved Karma Drinks Økologisk Cola:


1. Økologiske Ingredienser: Karma Cola Company prioriterer økologi og bruger kun økologiske ingredienser i deres cola. Dette betyder, at ingredienserne er dyrket uden brug af kunstige pesticider eller kemikalier, hvilket gavner både forbrugere og miljøet.


2. Naturlig Sødning: I stedet for kunstige sødemidler er Karma Drinks Økologisk Cola sødet med økologisk rørsukker, hvilket giver en autentisk og naturlig sødme til drikken.


3. Håndhøstede Kola Nødder: En unik træk ved denne cola er brugen af håndhøstede kolanødder fra Sierra Leone. Dette giver drikken en særlig og autentisk kolasmag.


4. Bæredygtig Produktion: Karma Cola Company er engageret i bæredygtig produktion og arbejder sammen med samfund i Sierra Leone for at sikre retfærdig handel og en positiv indvirkning på lokalsamfundet.


5. Fri for Kunstige Tilsætningsstoffer: Karma Drinks Økologisk Cola indeholder ikke kunstige farvestoffer, konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer.


6. Alsider og Nydelse: Denne økologiske cola kan nydes alene eller som en forfriskende drik til måltider eller snacks. Den fungerer også som en alsidig mixer til forskellige cocktails.


7. Miljøvenlig Emballage: Karma Cola Company lægger vægt på miljøvenlig emballage, og deres flasker er normalt lavet af genanvendt glas eller PET-materiale.


Karma Drinks Økologisk Cola er en smagfuld og bæredygtig cola-drik, der appellerer til dem, der ønsker at støtte økologi, retfærdig handel og bæredygtig produktion. Udover at nyde en velsmagende cola kan forbrugere også føle sig godt tilpas ved at vide, at de støtter positive sociale og miljømæssige initiativer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna