Indlæser...

Kantarelessens 115 ml

Varenummer
684243
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

279,00 kr.

Beskrivelse

Kantarelessens er skabt til at bringe den unikke smag af kantareller til dine kulinariske kreationer. Essensen er lavet med omhu og er koncentreret for at give dig den autentiske smag og aroma af friske kantareller.


Essensen har en intens og karakteristisk smag, der er fyldt med nuancer af jordagtighed og nøddeagtige toner. Den tilføjer en dybde og kompleksitet til dine retter, og giver dig mulighed for at nyde smagen af kantareller året rundt, uanset om de er i sæson eller ej.


Du kan bruge Kantarelessens som en erstatning for friske kantareller i dine opskrifter eller som en ekstra smagsforstærker for at tilføje en subtil kantarelle-smag til saucer, supper, risotto eller andre retter. Essensen er koncentreret, så du kun behøver at bruge en lille mængde for at opnå den ønskede smag.


Kantarelessens er ideel til dem, der elsker den karakteristiske smag af kantareller og ønsker at tilføje den til deres retter på en praktisk og nem måde. Essensen giver dig mulighed for at bevare den autentiske smag af kantareller og udforske nye kulinariske oplevelser.


Forkæl dig selv med Kantarelessens og oplev den intense og autentiske smag af kantareller i dine kulinariske kreationer. Udforsk de mange anvendelsesmuligheder og lad dig inspirere til at skabe lækre retter med en unik twist. Lad Kantarelessens være din hemmelige ingrediens til at fremhæve smagen af kantareller i dine yndlingsopskrifter.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna