Indlæser...

Kandeskyller Hamilton Beach

Varenummer
9244
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

2.579,00 kr.

Beskrivelse

En kande skyller i baren  giver hurtigere service og renere udstyr

Når der er travlt i baren, og den ene drink eller cocktail efter den anden bliver langet ud over disken, er det et must med en Hamilton Beach kande skyller. Om du mixer en cocktail med din shaker, eller mixer en kande surprise-mix, så skal du have skyllet og rengjort mixer, glas, kande eller shaker i en fart, og være klar til næste bestilling.

Der er tryk på vores Hamilton Beach kande skyller, og den efterlader ingen rester af snask eller smag. Et uundværligt og professionelt værktøj i den travle bar, hvor gæsterne forventer bedre og hurtigere service. Det får du med et hurtigt skyl med vores kande skyller, der sparer omkostninger - både i form af vand og tid. Nem betjening - med et enkelt tryk, og den rustfri spraydyse klarer op til to liter i sekundet. Med slange og gevind kobler du bare din nye kande skyller til den eksisterende installation, og så er du kørende. Kande skyller monteres i vask, og skal tilsluttes med separat stophane/ballofix - passer nemt i vasken på 6,25 "/ 160 mm firkantede og 5,25" / 133 mm høj.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna