Indlæser...

Kande 1.8L i porcelæn

Varenummer
673614
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

399,00 kr.

Beskrivelse

Denne 1,8 liters kande i porcelæn er den perfekte tilføjelse til dit køkken eller din spisestue. Kanden har et smukt og tidløst design med en hvid og glat overflade, der vil tilføje en elegant touch til dit bord. Den store kapacitet på 1,8 liter gør den ideel til servering af vand, juice eller andre drikkevarer til dine gæster eller til at holde dig selv hydreret i løbet af dagen. Porcelænsmaterialet er holdbart og let at rengøre, og kanden er også egnet til opbevaring af kolde drikkevarer i køleskabet. Vælg denne smukke kande i porcelæn, hvis du ønsker en stilfuld og funktionel servering løsning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna