Indlæser...

Kammer Vakuum VacuChef 77 - Caso

Varenummer
9858
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

9.289,00 kr.

Beskrivelse

Smart og fuldautomatisk Caso kammer vakuumpakker

I et professionelt køkken kommer man ikke udenom, at man er nødt til at have en vakuumpakker, og jo mere automatisk den er, jo nemmere bliver det for køkkenpersonalet. Denne kammer vakuumpakker fra Caso er fuldautomatisk, hvilket betyder, at medarbejderne i køkkenet slipper for at gøre det arbejde, som den især kan gøre. Man får meget hurtigt pakket sine fødevarer med VacuChef 77 og den kan være med til, at man kan vakuumpakke de indkøb man gør sig. Den kan være med til at gøre, at det du køber kan holde sig hele 8 gange længere end det ellers kunne. Det eneste man gør er at placere fødevarer i en pose, hvorefter man placerer denne pose i vakuumkammeret. Dernæst gør maskinen hele arbejdet for dig. Den er både hurtig og effektiv og det er da heller ikke tilfældigt at netop sådan en vakuumpakker er en af de mest populære typer blandt professionelle i hele verden.
 
Kommerciel og fuldautomatisk vakuumpakker med kammer der hurtigt og effektivt klarer vakuumpakning af alle fødevarer. Med VacuChef 77 får du hurtigt vakumpakket storindkøbene, så de kan holde sig op til 8 gange længere end ved konventionel opbevaring. Svejsebredde: 30 cm Maskinen gør alt arbejdet Vakuumpakker til suppe, frugt eller kød Vakuumpakkeren klarer det hele Her får du den nemmeste form for vakuumering. Læg fødevarerne i en vakuumpose placer posen i vakuumkammeret og lad maskinen klarer resten. Vakuumpumpen er professionel, stærk, hurtig og effektiv. Den har et vakuum på næsten 100%. Følg med i processen gennem plexiglaslåget og aflæs data på fronten, hvor der er en trykmåler, et digitalt procesvisning af vakuum og svejsning. Desuden har maskinen variabel indstilling af vakuumstyrken og svejsetiden. Specifikationer: - Volumen på kammeret er ca. 11,5 L - Kabinet og kammer af rustfri stål - Låg i mørkt plexiglas - Dobbelt svejsetråd (2 x 2,5 mm) - Svejsebredde: 30 cm - Trykmåler - Digital procesvisning - Variabel indstilling af vakuumstyrke og svejsetid - 630 Watt - Produktmål: H 37,8 x B 35,9 x D 42,9 cm - Vakuumkammerets mål: H 11 x B 30 x D 35 cm Mærke Caso Type Vakuumpakker Vakuum 77L/min -4,5 m³/h Inkl. poser Nej Antal poser/ruller Ingen Kan bruge vakuumruller Nej Vægt i kg 24,4 Mål i cm (HxBxD) 11,0 x 30,0 x 35,0
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna