Indlæser...

KAFFESKE P1 12,5 CM

Varenummer
9869
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

6,00 kr.

Beskrivelse

Pæn og moderne kaffeske

Her på siden finder du rigtig meget service, som er en del af serien P1, som er en af vores mest populære bestikserier, hvilket formentligt skyldes, at der er tale om klassisk og moderne design, der er til at betale. Denne ske er en del af denne serie og det er da også en af de typer bestik, som rigtig mange køber. Til caféen eller restauranten har man brug for mange forskellige typer af bestik, der kan bruges til kaffe, da man formentligt langer mange kopper kaffe over disken. Det gør, at man er nødt til at have rigtig mange versioner af netop denne type af service, da gæster naturligvis skal have mulighed for at røre sukker og mælk i kaffen. Kaffeskeen har en lille og delikat størrelse på blot 12,5 cm, hvilket netop er meget karakteristisk ved dette produkt. Den er lavet i højpoleret kromstål, hvilket er et godt og holdbart materiale.
P1 er en vores standard serie. Alt er i 18/0 højpoleret kromstål. Længde : 12,5 cm
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna