Indlæser...

KAFFESKE P1 12,5 CM

Varenummer
9869
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

9,00 kr.

Beskrivelse

P1 Kaffeske - Perfekt til Caféer og Restauranter

Denne P1 Kaffeske er en del af vores populære bestikserie, der kombinerer klassisk og moderne design til en overkommelig pris. Denne ske er ideel til caféer og restauranter, hvor der er behov for mange forskellige typer af bestik til kaffe.

Med sin lille og delikate størrelse på blot 12,5 cm er denne kaffeske perfekt til at røre sukker og mælk i kaffen. Den er lavet af højpoleret kromstål, hvilket gør den holdbar og elegant.

P1 serien er en af vores standard serier, og alt bestik i serien er lavet af 18/0 højpoleret kromstål. Denne kaffeske er ingen undtagelse og vil være et stilfuldt og praktisk tilbehør til enhver café eller restaurant.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna