Indlæser...

KAFFEBØNNER LORENZO NAPOLITANO

Varenummer
9271
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

279,00 kr.

Beskrivelse

Kaffebønner Lorenzo Napolitano fra Gevalia er den helt rigtige espressokaffe

Kaffebønner Lorenzo Napolitano fra Gevalia er særligt udvalgt til dig der elsker espresso, cappuccino eller café latte. Det er en mørk og intens espressoblanding med typisk napolitansk præg. Kaffen kan både bruges sammen med semi- og fuldautomatiske espressomaskiner, og smagen afhænger lidt af dine indstillinger på maskinen. Malningen af bønnerne er helt perfekt, og med den rigtige gennemløbstid for vandet i maskinen, får du et helt fantastisk og aromatisk resultat.
En god kop kaffe erstatter for mange dårlige
Kaffebønner Lorenzo Napolitano fra Gevalia giver en dejlig syrlig og blød smag af kaffe, og en oplevelse som du ikke glemmer så hurtigt. Du bliver afhængig af den bedste kaffe, og finder ud af, at en god kop kaffe slår flere dårlige kopper med mange længder. Drik mindre, men bedre kaffe med mere smag og finesse, så får du også langt bedre dag. 
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna