Indlæser...

Kaffebønner 'Gevalia Dark Rainforest' 1 kg

Varenummer
9274
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

259,00 kr.

Beskrivelse

Gevalia Dark Rainforest Kaffebønner - En Sublim Kaffeoplevelse

Gevalia Dark Rainforest Kaffebønner er en eksklusiv blanding af 100% Arabica bønner, der er specielt designet til det professionelle marked eller til dem, der foretrækker at male deres egne kaffebønner. Disse bønner er også velegnede til espressomaskiner, der maler bønnerne for at skabe en sublim kaffeoplevelse.

Den unikke ristning af bønnerne i denne kaffe giver en skøn aroma og smag. Kaffen har en rund og blød aroma samt en kraftfuld smag, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne kaffeelskere.

Gevalia Dark Rainforest Kaffebønner kommer fra Rainforest Alliance certificerede farme, hvor der er fokus på at beskytte naturen. Ved at vælge disse kaffebønner støtter du produktionen af kaffe på bæredygtige farme og får samtidig en fantastisk kaffeoplevelse med en dejlig duft, aroma og smag.

Opdag den sublim kaffeoplevelse med Gevalia Dark Rainforest Kaffebønner.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna