Indlæser...

Kaffebønner 'Gevalia Dark Rainforest' 1 kg

Varenummer
9274
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

241,00 kr.

Beskrivelse

Kaffebønner Continental fra Gevalia er helbønner klar til maling og brygning

Gevalia Professional Continental Helbønner er fremstillet af 100 procent Arabica bønner og er primært tiltænkt det professionelle marked eller til dem som selv maler deres kaffebønner selv. Mange espressomaskiner maler også bønnerne inden de bliver til en sublim kaffeoplevelse. Det er særligt den unikke ristning af bønnerne i denne kaffe, som bidrager med en skøn aroma og smag. Kaffen har en dejlig rund og blød aroma samtidig med en god kraftfuld smag.
Rainforest Alliance certificerede farme
Gevalia Professional Continental bønner kommer fra Rainforest Alliance certificerede farme, som betyder at der er stor fokus på at passe på naturen i områderne. Store maskiner i markerne ødelægger naturen, og det forsøger man at undgå. Det giver den bevidste forbruger et valg, i forhold til at støtte op om produktionen af kaffe på disse farme, og på samme tid få en helt fantastisk kaffe i duft, aroma og smag.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna