Indlæser...

Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso 1kg

Varenummer
9258
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

249,00 kr.

Beskrivelse

Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso er en bæredygtig og delikat kaffe

Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso er et skønt og velsmagende mix af Arabica bønner fra Syd - og Centralamerika. Bønnerne er mellem- og mørkristet, som giver kaffen en god og intens smag. Kaffen er til den kræsne, som er til en syrlig, blød kaffe med duften af frugtagtige aromaer. Et blend betyder også, at bønnerne i kaffen er et mix mellem vaskede Arabica bønner og soltørrede. Det er derfor at kaffen får denne fantastiske smag og meget sorte farve. Det er helt sikkert en sort kaffe, der i kvalitet rangerer rigtigt højt hos kaffeelskere.
En bæredygtig og velsmagende kaffe
Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso er UTZ certificeret, og det betyder, at du som kaffedrikker er sikker på at denne kaffe er produceret under ordentlige forhold for både farmere og arbejdere, så de er sikret gode sociale og økonomiske vilkår. Det giver en ekstra god smag i munden, når man drikker denne udvalgte kaffe.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna