Indlæser...

Kaffebønner Bæredygtig/Øko 1Kg - Gevalia

Varenummer
9283
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

248,00 kr.

Beskrivelse

Kaffebønner Bæredygtig/Øko fra Gevalia skal brygges professionelt

Gevalia Professional Økologisk Helbønne skal anvendes til kaffemaskiner som enten har formaling indbygget eller som har været igennem en malemaskine, Kaffen har en mørk og dyb smag, og dens karakterer træder endnu mere frem med den rette brygning. Hvis det er en professionel espressomaskine, så vil kaffen helt klart vise mange flere nuancer i smagen. Alle kaffebønner fortjener den bedste behandling.

Økologi og bæredygtig produktion
En bæredygtig og økologisk kaffe er produceret på en måde så naturen og menneskene bag er tilgodeset. Ingen sprøjtemidler og farmere og bønder lever under ordentlige sociale og økonomiske vilkår, der for eksempel betyder at der er adgang til medicin og lægebehandling. Er du den bevidste forbruger, der har omtanke for naturen og andre mennesker, så er det denne variant fra Gevalia du skal vælge. Det betyder også at du serverer sund og giftfri kaffe for dine gæster.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna