Indlæser...

Kaffebønner Bæredygtig/Øko 1Kg - Gevalia

Varenummer
9283
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

249,00 kr.

Beskrivelse

Bæredygtige og Økologiske Kaffebønner fra Gevalia

Gevalia Professional Økologisk Helbønne er den perfekte kaffe til dig, der ønsker en mørk og dyb smag. Disse bæredygtige og økologiske kaffebønner er velegnede til kaffemaskiner med indbygget formaling eller efter at være blevet malet i en malemaskine.

Med den rette brygning vil kaffens karakterer træde endnu mere frem, og hvis du bruger en professionel espressomaskine, vil du opleve mange flere nuancer i smagen. Disse kaffebønner fortjener den bedste behandling for at sikre den optimale smagsoplevelse.

Gevalia Professional Økologisk Helbønne er ikke kun god for dig, men også for naturen og menneskene bag produktionen. Den er produceret på en bæredygtig og økologisk måde, hvor der ikke anvendes sprøjtemidler. Desuden sikrer produktionen ordentlige sociale og økonomiske vilkår for farmere og bønder, herunder adgang til medicin og lægebehandling.

Ved at vælge disse bæredygtige og økologiske kaffebønner viser du omtanke for naturen og andre mennesker. Du kan nyde din kaffe med god samvittighed, da den er sund og fri for giftstoffer. Server Gevalia Professional Økologisk Helbønne for dine gæster og giv dem en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna