Indlæser...

Kaffe formalet 1 kg 1853 Passion Rain Forest - Gevalia

Varenummer
9285
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

199,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 145,00 kr. . Spar 27%

Beskrivelse

Kaffe formalet 1853 Passion Rain Forest fra Gevalia med strejf af chokolade

Kaffe formalet 1853 Passion Rain Forest fra Gevalia er en eksotisk blanding med Monsun Malabar-bønner, der gror på Indiens vestkyst. Bønnerne er 100 procent udvalgte Arabica bønner, som giver kaffen en ekstra fyldig smag med et strejf af chokolade og lav syrlighed. Kaffen er derudover helt suveræn i kvalitet og eftersmag, som er aromatisk og rund, perfekt til den kræsne kaffedrikker, som vil have lidt mere oplevelse.

Rain Forest kaffe
En Rain Forest kaffe er garanti for at bønnerne er produceret med stor omtanke for naturen omkring farmene, og dermed ikke ødelægger og forurener skov og marker. Det skal man som forbruger sætte stor pris på, da det på sigt sikrer at kaffen og bønnerne kan overleve fra generation til generation. Bæredygtighed betyder at man har omtanke for fremtiden. Gevalia er dybt involveret i denne produktionsmetode, da det matcher med deres visioner om den bedste kaffe uden omkostninger for naturen.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna