Indlæser...

Kaffebønner 1853 Dark Roast - Gevalia 1 KG

Varenummer
9273
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

279,00 kr.
På lager

Beskrivelse

Kaffebønner 1853 Dark Roast fra Gevalia er både til filter- og espressokaffe

Kaffebønner 1853 Dark Roast fra Gevalia er håndplukkede Arabica bønner fra farme i blandt andet Brasilien. Når de er håndplukkede skyldes det, at man vil beskytte skovene omkring farmene, og derfor undgå tunge og ødelæggende maskiner. Kaffen er en mørk ristet variant, som har en intensiv aroma og smag, med en syrlig, ren og lang finish og eftersmag. Kaffen egner sig både til filterkaffe og espressomaskiner, og giver dig derfor flere muligheder.
Bønner, typer, ristning og malning
Kaffebønner 1853 Dark Roast fra Gevalia er et fantastisk blend af Arabica bønner. Det er altid en stor udfordring for producenterne at matche bønner, typer, og ristninger, for at få den bedste kaffe. Ud over det, er malningen utrolig vigtig. For fint malet eller for groft malet, kan betyde alt for resultatet i den sidste ende. Denne variant er malet, så den både kan bruges som filterkaffe og espressokaffe.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna