Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Flot udvalg af Mælkeskummer i den bedste kvalitet, til alle latte og cappuccino
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Mælkeskummer

Kvalites Mælkeskummer til billige penge

 

Filter kaffe smager godt og en espresso smager endnu bedre. Men hvis du virkeligt vil pifte din kaffe drink så skal der en mælkeskummer til. Det kan være at du en gang i mellem har lys til en cappuccino eller en cafe late. Ja mulighederne er mange når kaffen skal gøres en lille smule mere spændende. Det er derfor vi har valgt at markedsføre kun de bedste, flotteste og mest brugervenlige mælke skumere. Kvaliteten er noget vi står inde for og det kan ses på vores flotte udvalg. Ikke alene kan du vælge blande de bedste mælkeskummere på markedet, men du kan får dem til markedets bedste pris. Vi giver nemlig pris garanti på samtlige vores produkter på hjemmesiden så du kan handle med os velvidende at du får kvalitet for pengene.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

 

Brug mælke skummer Når kaffen skal piftes op

Der mange muligheder når udstyret er i orden. Og med en af vores fantastiske mælke skummere er det kun din fantasi som sætter grænser. Har du lyst til en capuccino eller cafe late er det ingen problem. For vores mælke skummere klarer sagen uden problemer. Hvis du af og til drikker en cafe late kan du med fordel købe en af vores Late skummere som klarer sagen uden besvær og som ikke fylder særligt meget. Når du er færdig skal denne blot skylles under vand hanen og så er den klar til kamp påny.
 
Hvis du til gengæld ønsker en mælke skummer som kan lidt mere så kan du vælge bland de mange flotte og professionelle mælke skummere fra Gastroback og Espressions. De automatiske mælkeskummere kan klare op til 400 kopper kaffe om dagen hvilket vil sige at de er perfekt egnet til en mindre kontor eller en mindre cafe bar. Eller blot til en enkeltpersoner som går op i kvalitet og ønsker en perfekt kop cafe latte eller latte machiato i løbet af 30 sekunder. Disse flotte maskiner vil tage kaffe nydelsen på et helt nyt niveau og tilberedningen af de mange forskellige kaffe drikke meget enklere.
 
Hvis du er til noget lidt mere enkelt så skal du vælge en af de flote elektriske mælke skummere. Varm mælken uden besvær eller skum mælken så du får en perfekt cremet baristo stil kaffe. Samtlige maskiner er meget nemme at bruge og endnu enklere at rense efter brug hvilket gør dem til en fornøjelse at bruge og kaffen endnu nemmere at nyde.